roberto_one Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Witam Przedstawiam Wam nowy katalog stron https://rajmund.pl Skrypt seokatalog Skóra bardzo słoneczna, więc jak przyjdzie niepogoda w jesieni czy w zimie i będzie brakowało Wam słońca to zapraszam do dodawania stron, w Rajmund.pl dodacie stronę i naładujecie się pozytywną energią Jeszcze dojdą grafiki tyle ze nie mam czasu ich wgrać Tak jak zawsze proszę nie dodawać zaplecz, presell page itd Co do opisów to nie mam zbyt wygórowanych wytycznych byle byłyby poprawne gramatycznie inaczej będą usuwane linków jeszcze nie ma bo co dopiero wystartował ale to się zmieni Zapraszam do dodawania =>Niezwykły katalog stron Skuteczny Katalog stron | Niezwykły katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus4 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Poszły dwa, w miarę długie uniki. Widzę, że pierwszy dzień akceptacja przebiega niemal natychmiastowo. Oby tak zawsze. No i oczywiście linkuj katalog i jego podstrony. Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto_one Opublikowano 23 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Teraz siedzę na kompie to na bieżąco ale będę się starał za każdym podejściem do kompa zajrzeć do katalogu i coś zaakceptować Skuteczny Katalog stron | Niezwykły katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Bardzo ładny i zadbany katalog. Paq się postarał bo katalog lepiej wygląda niż jego własny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 ladny ale 0 stron w indeksie, 0 linkow... mogles chociaz poczekac jak ci glowna zaindeksuje.... Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczorewicz Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Przydałoby się, żeby kliknięcie w logo odsyłało do strony głównej. Teraz zajmuje dużą część strony, a jest nieaktywne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus4 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Nom, widać, że Paq robił templatkę, aczkolwiek jego własny mi się bardziej podoba. Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto_one Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Witam Katalog od dziś jest darmowy. Promocja trwa aż do odwołania czyli tydzień może dwa. Regulamin nadal obowiązuje ten sam i nie ma litości dla łamiących jego punkty. Pozdrawiam Skuteczny Katalog stron | Niezwykły katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Darmowy? 1,23? Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolekpl Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 ja tam dodałem za darmo ... nie wiem o co chodzi Najtańsze badanie gleby w Polsce ! Dodaj firmę do katalogu firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue_Magic Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 I już wszystko jasne Wpis sam w sobie jest darmowy ! Choć jego nazwa wcale na to nie wskazuje " Wpis zwykły (1,23z VAT ) " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Tagów na podstronach ci nie wyświetla Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto_one Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Darmowy? 1,23? Darmowy, małe przeoczenie z tym tytułem Skuteczny Katalog stron | Niezwykły katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.