xylaz Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Silent Hill TV to strona przeznaczona głównie dla fanów gier z serii Silent Hill. Jeśli chodzi o konstrukcję strony to są tam jedynie podstawy html. W miarę poznawania lepszych sposobów budowy strony, będzie ona poprawiana i dlatego słowa krytyki, sugestie są zawsze cenne. Jeśli chodzi o zawartość, to część linków z menu głównego jeszcze nie działa (niektóre działy są lub będą w budowie, ukończony jest dział 1 części gry). Dźwięki w menu są dodane testowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 W intro powinno pisać coś w stylu [klik,enter] bo nie wiadmo jak wejść dalej Strona ogólnie niezła, no ale to prawie sam flash zaprdzo nie ma czego oceniać tylko grafika i czytelność [ nie ma kodu xhtml] prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rpnet Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Witaj Ciekawa koncepcja, podoba mi się. Jedyne co bym zmienił oprócz tego co napisał Stwor, to scrolle - na takie, żeby mieć większy wpływ na przewijanie strony, tzn. chodzi mi o przewijanie np. z paskiem, że klikasz na pasek i szybko przeciągasz od dołu do góry całą stronę. Bo tak jak jest teraz to nie wiadomo jak długi jest oglądany dokument - trzeba kliknąć na strzałkę i czekać jak się przewinie (oczywiście jest to pierdółka, ale w oczy mi sie rzuciła). Poza tym OK. Pozdrawiam rpnet optymalizacja stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.