kaiba Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 nom, i o wiele lepiej wpływa to na ilość negatywnych postów w temacie Wykonam pozycjonowanie i różne usługi z zakresu seo Blog o pozycjonowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 ale mnie denerwuje takie narzekanie. nie podoba ci sie katalog to nie dodawaj strony. nie zaindeksowany? to wez podlinkuj swoj wpis i bedzie zaindeksowany. nie masz czasu na regulamin itd to idz do innego katalogu i dodaj tam. Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus4 Opublikowano 9 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Cześć. Dzisiaj postanowiłem wprowadzić taką małą zabawę. Polega ona na komentowaniu wpisów. Oczywiście chodzi o sensowne komentarze. Każdy, kto napisze 5 komentarzy może zgłosić się do mnie poprzez formularz kontaktowy, a ja podeślę w zamian za to kod premium, dzięki czemu Twój wpis na przykład szybciej się zaindeksuje i nabierze większej mocy. Za niedługo kilka kolejnych niespodzianek. Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus4 Opublikowano 30 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Przed chwilą zaakceptowałem 200 wartościowy wpis. W związku z tym udostępniam 5 kodów do grupy PREMIUM: dwusetnywpis1 dwusetnywpis2 dwusetnywpis3 dwusetnywpis4 dwusetnywpis5 Przyjęte zostaną jedynie unikatowe opisy ciekawych stron. Żadnego zaplecza, seksu itp. Zapraszam! Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Drugi kod wykorzystany, dziękuję :-) Bardzo mało kategorii w tym katalogu, może przydałoby się trochę ich dodać? Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus4 Opublikowano 1 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Posiedzę trochę nad tym dzisiaj wieczorkiem i pododaję kategorie. Dzięki za wpisy, wszystkie zaakceptowane, kodów już nie ma. Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cestro Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Katalog elegancki Jedynie zmieniłbym kolor informacji po dodaniu, że strona trafiła do moderacji Kolor czerwony skojarzył mi się, że coś poszło nie tak z dodaniem wpisu a jednak wszystko dobrze wypełniłem. Zmieniłbym na zielony lub żółty multikonto, recydywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus4 Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Dzięki, w sumie nie zwróciłem uwagi na to info o dodaniu wpisu, ale w najbliższym czasie to zmienię. Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Trochę żałosny ten katalog. Wpisy moje zostały dodane, unikalny opis itd., a nagle zostały usunięte. Oczywiście przyczyny nie poznałem. Szkoda czasu na takie katalogi. Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adves Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Trochę żałosny ten katalog. Wpisy moje zostały dodane, unikalny opis itd., a nagle zostały usunięte. Oczywiście przyczyny nie poznałem. Szkoda czasu na takie katalogi. U mnie to samo. Niestety. Wpisy dodane, zaakceptowane a tu nagle informacja, że wpis został usunięty z katalogu. Nie wiem gdzie tu logika ale dla mnie nie ma sensu dodawać stron do tego katalogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus4 Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 bold: Twój wpis akurat poznałem, jako, że testuje wersje 1.4 miałem okazje sprawdzić narzędzie do sprawdzania unikalności, a że od czasu do czasu sprawdzam unikalność różnych losowych wpisów to tym razem natrafiłem na Twój i nie wiem czy to wg Ciebie jest unikalne: https://www.google.pl/search?sourceid=chrom...+twojej+stronie. U mnie przechodzą tylko unikatowe opisy, dopuszczam także mieszarkę o ile po wklejeniu do gugla nie okazuje się, że w całym opisie jest 5 synonimów na krzyż. Nie chcecie to nie dodawajcie, nikt nikogo nie zmusza. Sorry, ale ja co jakiś czas losowo sprawdzam wpisy, już mi się trafili tacy, którzy niby dodali unik, a jak 2 dni później ponownie sprawdziałem wpis to już n kopiii w Google było. @Adves: Jaka to strona? Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Sorry, ale to są unikalne opisy z mieszarki, jakbyś wpisywał frazy przy sprawdzaniu w cudzysłowie, to.. a zresztą, nie będę się tłumaczył. Dziwna metoda moderacji, aby odrzucać wpisy, po wpisaniu których opisu w google zwracają 5 wyników, z czego kilka to Twój katalog. Ale cóż, ja już nie skorzystam z tego typu usług oferowanych z twojej strony - jeszcze gdzieś znajdziesz podobny opis i stracę te kilka złotych za sms. Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus4 Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Yyy, mój katalog jest darmowy, a żadnych usług (premium ani nic) póki co za sms nie oferuję, jedynie mogę się wymienić. https://picanto.pl/tag,katalog,witryn/ lub https://webcache.googleusercontent.com/sear...ernecie,s,2381/ -> ctrl+f -> wklej "Jedynie w naszym katalogu masz szansę otrzymać tak wartościowy odsyłacz, który z całą pewnością uwydatni oglądalność na twojej stronie" (bez cudzysłowu) i zobaczysz, że w innym katalogu słowo w słowo jest ten sam (bądź kawałek) tego samego opisu. Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Ok, pozdrawiam. Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus4 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 W ramach świątecznej promocji 10 kodzików do grupy Premium. Tylko ciekawe serwisy i unikalny opis: Na_święta1 Na_święta2 Na_święta3 Na_święta4 Na_święta5 Na_święta6 Na_święta7 Na_święta8 Na_święta9 Na_święta10 Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.