dawstaw Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Cienko.. Podstawowa joomla darmowa templatka zadnych dodatkowych modółów nie podoba mi się... Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
messina Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zastanawiam się co ile dni powinnam dodawać nowy artykuł. Czy lepiej wypozycjonować trochę i poprawić te co są czy dodawać co dwa dni nowe? Czy jak nie będę dodawać często nowych artykułów to mogę zrazić tym do siebie moich stałych czytelników? Sprzedam bazę meilingową agencji interaktywnych i reklamowych - 10 000 adresów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szolochow Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Imho 2x na tydzień wystarczy inaczej zamęczysz użytkowniczki. Poza pozycjonowaniem polecam bezpośrednie działania marketingowe bo musisz złapać kontakt z tymi Laskami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOXeve Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Odświeżam trochę ten temat, ponieważ niedawno trafiłam na dość nieprzyjemną praktykę "pozycjonowania" z wykorzystaniem forum (które moderuje) na rzecz tego serwisu. Mogę napisać jedynie - Przyłapany! Link do obrazka: https://www.box.net/shared/ss6uxtnokjy0bxse2s4a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 nieprzyjemną praktykę "pozycjonowania" z wykorzystaniem forum (które moderuje)jak na kogoś, kto czyta PiO od prawie dwóch lat, to troszkę dziwne... to nie żadna nieprzyjemna praktyka, tylko słabo zabezpieczone forum przed rumakami... Mogę napisać jedynie - Przyłapany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOXeve Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Spoko na tego typu praktyki prawne kruczki również się znajdą. Niestety forum w moje ręce wpadło od niedawna i na zabezpieczenia na nim również narzekam. Nie chce przeklinać i ciskać słowami, bo zrobić nic po za usunięciem niecnych postów mi nie pozwolono. Tylko od czasu do czasu mogę się oburzyć, że pośród dziwacznych leków, tekstów cyrylicą pisaną, znajduje polski serwis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Spoko na tego typu praktyki prawne kruczki również się znajdą to podziel się... może wiesz coś, czego ja nie wiem bo zrobić nic po za usunięciem niecnych postów mi nie pozwolono taki już los moderatorów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.