Robbieriviera Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 oj chyba serwer za słaby.... "Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, webmaster@pozycjo.net and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request." Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwin Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 przesadziłem z ilością zadań jednocześnie po godzinie 00:00 zaraz będzie ok. blog o oszczędzaniu darmowy portal randkowy darmowe poradniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zmiencie raporty txt na adresy do wpisów a nie do katalogów:) @BlackSEO to już wiem skad niechęć do Kojotka - konkurencja sie bije Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwin Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 @aniec2 - jak dzisiaj robot będzie dodawał Twoją stronę linki będą bezpośrednie. blog o oszczędzaniu darmowy portal randkowy darmowe poradniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1492 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 oj chyba serwer za słaby.... Serwis się rozrośnie, serwer się wymieni 39 minut po północy i już praktycznie linki dodane - jak widzę, bez problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 39 minut po północy i już praktycznie linki dodane - jak widzę, bez problemów. U mnie jeszcze nie:) @Dzieki Sylwin za szybkie zmiany! Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwin Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 dzisiaj zobaczymy jak pingowanie wpisów wpłynie na szybkość indeksacji, mam nadzieje, że pozytywnie blog o oszczędzaniu darmowy portal randkowy darmowe poradniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Pinguje ze scrapeboxa wpisy z miniaczy i efekt słaby ( a serwisów nie 10 a ok 100). Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Możecie mówić o ewentualnych narzędziach związanych z pozycjonowanie jakie chcecie zobaczyć na Pozycjo... Zdecydowanie generator unikalnych treści/synonimów, ale wyczytałem, że już nad tym pracujesz Cennik promocyjny -> 1 punkt 8 zł -> Pakiet 10 punktów 50 zł wygląda OK w promocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Ależ wielką miłością ktoś pała do skryptu webmini. Żeby tyle tego nastawiać? Tylko co z tego, skoro dodawarka nie dodała tam wpisu. Chodzi o katalogi w subdomenach regionalek z pomarańczową skórką. Linki w raportach dalej skopane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajacgd Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Nie wiem jak ten ping działa, ale jeżeli to jest tylko jeden po dodaniu, to niekoniecznie będzie to sensowne. Optymalne jest przypisanie do każdego wpisu, raz na dzień takiego cyklu - sprawdzenie czy zaindeksowane i jeśli nie - ping. Nie wiem jak inni, ale ja nawet przy automatach lubię mieć jakąś kontrolę, więc i z tym pingiem powinno się (nawet bez możliwości włączania i wyłączania) mieć choćby informacje - które, ile, ile zaindeksowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwin Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 @mmarek - z tego co widzę to z tą Twoją pierwszą stroną są problemy - rozwiązanie usuń i dodaj zadanie ponownie, przypadkowo zmieniłem coś w adresie tego zadania W drugiej stronie linki są już w formie: https://lody.internet24h.czest.pl/e/Syropek12,232 Linki do katalogów są wtedy gdy: domena już istniała w katalogu lub był problem z odczytaniem linku bezpośredniego do wpisu inni też już mają bezpośrednie adresy @zajacgd - pingowany jest wpis w katalogu bezpośrednio po dodaniu (10 serwisów pingujących w tym pingomatic) Przeprowadzony test indeksowania: Pozycjo dodał stronę do 80 katalogów webmini (wczoraj dodano 40 i dzisiaj 40 z pingowaniem) dzisiaj jest już w google zaindeksowanych: 53 wpisy blog o oszczędzaniu darmowy portal randkowy darmowe poradniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Usunąłem ale już dodać nie mogę bo nie mam punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajacgd Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Pozycjo dodał stronę do 80 katalogów webmini (wczoraj dodano 40 i dzisiaj 40 z pingowaniem)dzisiaj jest już w google zaindeksowanych: 53 wpisy No dobrze, ale ja nie widzę takich danych. Ponadto na dwa zadania (sprawdzałem PingMasterem): 1. 37 dodanych - 2 zaindeksowane, 2. 70 - 52. W jednym drugim przypadku trochę jednak nie zaindeksowało, więc warto jeszcze pingnąć. Ale w panelu nie ma informacji, więc sam wszystko muszę sprawdzać jeśli chcę jeszcze popingować te nie zaindeksowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwin Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 w raportach dodam opcje: sprawdzenia ile wpisów webmini jest zaideksowane i możliwość ponownego pingowania sprawa z ilością zaindeksowanych wygląda bardzo prosto: google -> https://adrestrony.pl inurl:/e/ Myślę że możliwość pingnięcia raportu rozwiąże sprawę. blog o oszczędzaniu darmowy portal randkowy darmowe poradniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.