Search the Community
Showing results for tags 'artykuły'.
-
[WYKONAM]Artykuły preclowe/ na strony internetowe/ blogi - TANIO !
Guest posted a topic in Copywriting
Witam Nazywam się Paweł Cisek i od kilku lat pracuję jako copywriter. Do tej pory napisałem teksty dla kilkuset zadowolonych klientów oraz współpracowałem z wieloma firmami, gdzie także świadczyłem swoje usługi. Oferuję tworzenie artykułów w rożnych tematykach. Są to zarówno pressel pages, jak i treści na strony internetowe, czy ulotek reklamowych. Gwarantuję dobre ceny, jakość wykonania i terminowość. Preferuję dłuższą współpracę, jednak chętnie przyjmę również pojedyncze zlecenia. Nie ma problemu z podpisaniem umowy o dzieło, czy też wystawienia aukcji na Allegro, gdyż wiem ilu te-
- pressel pages
- blog
- (and 6 more)
-
Jak w temacie sprzedam paczki wartościowych artykułów, są one w pełni unikalne, i prowadzę ogólną sprzedaż dzięki czemu cały czas mam nowe tematy, głównie te które dzisiaj znajdują się na 1 miejscach. Oferuje szybką transakcję, oraz szybkość usługi. Posiadam bardzo szeroki zakres tematyczny więc jeśli ktoś chce zobaczyć między innymi jakie tematy posiadam zapraszam na mój e-mail bansik112@gmail.com Ceny 1 paczki czyli 20 artykułów wahają się od 38 zł do 48 w zależności od tematu. Klient może sprawdzić zawsze wiarygodność artykułów mój E-mail bansik112@gmail.com Oto jeden przykładowy wykorz
-
[Wykonam]Teksty pressel pages duże ilości/teksty na strony/ulotki + PORTFOLIO!
Guest posted a topic in Copywriting
Witam Nazywam się Paweł Cisek i od kilku lat pracuję jako copywriter. Do tej pory napisałem teksty dla kilkuset zadowolonych klientów oraz współpracowałem z wieloma firmami, gdzie także świadczyłem swoje usługi. Oferuję tworzenie artykułów w rożnych tematykach. Są to zarówno pressel pages, jak i treści na strony internetowe, czy ulotek reklamowych. Gwarantuję dobre ceny, jakość wykonania i terminowość. Preferuję dłuższą współpracę, jednak chętnie przyjmę również pojedyncze zlecenia. Nie ma problemu z podpisaniem umowy o dzieło, czy też wystawienia aukcji na Allegro, gdyż wiem ilu te-
- copywriter
- precle
-
(and 2 more)
Tagged with:
-
nieaktualne
-
- artykuły
- wartościowe
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
Witam, od 2010 roku pracuję jako copywriter, mam bogate portfolio z rożnych dziedzin. Publikowałam i publikuję nadal na znanych portalach: - abcZdrowie - parenting.pl - Styl.pl - PewnaPani.pl - Amiche.pl - UrodaiZdrowie.pl oraz na blogu Psychika.net. Wykonam wszelkiego rodzaju teksty marketingowe jak i obszerne artykuły na strony www. Oferuję teksty ciekawe, poprawne gramatycznie, różnorodne, intrygujące już od pierwszego zdania! Ceny są relatywnie niskie, biorąc pod uwagę jakość tekstów i krótkie terminy, jakie mogę zaoferować w okresie wakacyjnym (nawet 20 tys zzs w 24 godziny). Ce
-
Witam, Wykonam teksty wszelkiego rodzaju. Prowadzę firmę o profilu reklamowym, działem copywritingu i seocopywritingu zajmuję się sama, jako że jest to moją pasją. Piszę teksty na potrzeby wydawnictw stacjonarnych i internetowych od kilku lat, posiadam niezbędną wiedzę i doświadczenie. Wystawiam FVAT. Kontakt: PW
-
- precle
- copywriting
-
(and 5 more)
Tagged with:
-
Jeśli interesuje Cię wartościowa treść do publikacji na stronach internetowych, oczekujesz dobrego kontaktu i terminowości – z przyjemnością oferuję pisanie tekstów na zamówienie. Zamów już teraz: Merytoryczne artykuły - niosące odpowiednią wartość dla Czytelnika, poparte przeglądem źródeł (również anglojęzycznych) Teksty na strony internetowe - zachęcające Odbiorcę do pozostania na stronie Teksty SEO - pod konkretne zaplecze pozycjonerskie lub do katalogów presell (precle) ...oraz inne realizacje tekstowe. Ceny ustalane są indywidualnie, w zależności od wielkości i charakteru zlecenia,
-
- teksty na www
- artykuły
-
(and 3 more)
Tagged with: