Dralik 130 Posted July 23, 2018 jeśli mam np w stopce jakiś ogólny opis (jest na każdej podstronie naturalnie) odnośnie bloga to jest on zliczany do ilości znaków na podstronach (tak żeby mieć te 3k) czy nie ? Quote SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Share this post Link to post Share on other sites
neon103 23 Posted July 27, 2018 Tekst w stopce jest zaliczany do ilości znaków. 1 Quote Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Share this post Link to post Share on other sites
SeoMatik.pl 14 Posted September 12, 2018 Witajcie Poniżej prezentujemy wyniki kolejnego testu zakończonego ujawnieniem nazwy domeny w celu możliwości weryfikacji - w dniu dzisiejszym domena Gege.pl wygasa a test uznajemy za zakończony. Była to jedna z pierwszych witryn włączone w testowanie SeoMatik.pl na co wskazują ID promowanych fraz. To co istotne to to że witryna była przez wcześniejszy okres: - przeznaczona do powszechnego użytkowania przez użytkowników; - promowana była od początku tylko z naszego systemu; - przez blisko 10 lat promowane frazy pozostawały w zakresie Top10 wyników Google Promowanie polegało na: - rozmieszczaniu linków w pełnym zakresie zasobów systemu; - o przyroście nowych lokalizacji 1/tydzień; - 5% lokalizacji nofollow; - 50% lokalizacji bold; - promowaniu w zakresie wszystkich kategorii tematycznych; - bez ograniczeń kosztowych lokalizacji. Zdajemy sobie sprawę iż są to mniej popularne frazy jak i tematyka serwisu lecz istotą prezentacji jest sam fakt wpływu zasobów moderowanych na efektywność promowania witryn w zasobach SeoMatik.pl Przyrost lokalizacji na wszystkich prowadzonych testach obecnie wynosi 1.... /tydzień z docelową wartością na poziomie 30 linków, co wydaje się najbardziej optymalnym rozwiązaniem w długim terminie. Pozdrawiamy, Administracja 1 Quote SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów :: 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacjiTematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków - bezpłatne konta PRO. Share this post Link to post Share on other sites
dziobek 5 Posted October 5, 2018 Trochę nie jestem przekonany do systemów SWL, ale sprawdzę SeoMatik 1 Quote Zintegrowany system ERP. Oprogramowanie dla firm budowlanych, spółdzielni mieszkaniowych, komunalnych, produkcyjnych. Akcesoria do inhalatora. Inhalator Med2000. Rękawy. Nebulizator. Filtry. Sklep medyczny w Rzeszowie. Ciśnieniomierze. Mankiet. Inhalatory. Sole do inhalacji. Inhalatory. Share this post Link to post Share on other sites
neon103 23 Posted October 6, 2018 Polecam skorzystać z zasobów MOD (strony moderowane). Na podstronie gdzie dodaje się linki kliknij na "opcje zaawansowane," następnie opcja "Przydzielaj linki w serwisach zweryfikowanych:" i wybierz "tylko przez Administrację". Strony będą lepszej jakości... Quote Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Share this post Link to post Share on other sites
Koala-Panda 0 Posted April 26 Jaki jest format wypisywania Tekst przed i Tekst po? {Zdanie pierwsze| Zdanie alternatywne 1 | Zdanie alternatywne 2} Quote Share this post Link to post Share on other sites
neon103 23 Posted April 28 Quote Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Share this post Link to post Share on other sites
Lars 72 Posted October 18 Czy byłoby wielkim problemem zlikwidować systemowo wyświetlanie linków w stopce? Mam jednak wrażenie że to jest prosta wytyczna do lokalizowania swl-i. Jak powiedzmy strona jest podejrzana o emisję linków w ramach swl może moc jej linków jest redukowana w jakimś stopniu. Quote Odzyskiwanie danych, usługi informatyczne i budowa stron internetowych w Bydgoszczy. http://www.wycinkadrzew.bydgoszcz.pl Bukiety - poczta kwiatowa Bydgoszcz Share this post Link to post Share on other sites
Lars 72 Posted November 19 W statach wordpressa widac ze strona linkowana jest z seomatika - screen. Dobrze byłoby to ukryć. Jeżeli wordpress to widzi to Google tym bardziej. Quote Odzyskiwanie danych, usługi informatyczne i budowa stron internetowych w Bydgoszczy. http://www.wycinkadrzew.bydgoszcz.pl Bukiety - poczta kwiatowa Bydgoszcz Share this post Link to post Share on other sites
Marcin88a 0 Posted November 27 Czy ma ktoś jeszcze problem z systemem? Nie mogę dodać nowych stron bo ciągle pojawia się błąd: Cytat Nie można pobrać informacji o domenie, proszę spróbować za chwilę. Deaktywowało mi też część już wcześniej dodanych stron w systemie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neon103 23 Posted November 27 Marcin88a - w jakiej firmie masz konto hostingowe? Quote Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Share this post Link to post Share on other sites
vortex 5 Posted November 28 Chyba coś jest na rzeczy. Nie można dodać nowych stron i zaczyna zerować site w dodanych Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marcin88a 0 Posted November 28 Widać po statystykach W kilka dni ubyło prawie 500 stron w systemie. Ja też niestety nie mogę dodać nowych stron, a stare dalej mi wywala. Ma ktoś może jakiś kontakt z adminem? Pisałem do niego już kilka razy ale zero reakcji. Quote Share this post Link to post Share on other sites
SeoMatik.pl 14 Posted November 30 Witajcie, Wystąpił problem z wynikami SITE który na ten moment opanowaliśmy - przepraszamy za kłopoty i szybką Waszą reakcję po której podjęliśmy stosowne kroki. Jednocześnie miło nam poinformować, że dzisiaj zakończyły się „porządki w zasobach moderowanych”, które miały na celu zweryfikowanie oraz przegląd stron dodanych do zasobów moderowanych. Sprawdzenie dotyczyło głównie unikalności artykułów, wyglądu strony oraz pozostałych ważnych kryteriów, które powinny spełniać domeny w zasobach MOD. Informujemy również, że porządki stron moderowanych będą cykliczne. Podpięta strona do systemu jest oceniana przez Administrację w ciągu 24h od dodania oraz dodatkowo będzie weryfikowana co 3 miesiące. Zabieg ma na celu utrzymanie poziomu w zasobach moderowanych. Przypominamy że strona spełniająca kryteria oceny MOD, wyróżniana jest oznaczeniem MOD5 a jej wynagrodzenie wzrasta o 500% w stosunku do strony standardowej. W przypadku drobnych niedociągnięć serwis jedynie warunkowo może otrzymać MOD3 a jego wynagrodzenie wynosi wtedy 3-krotność standardowego. Pozdrawiamy, Administracja SeoMatik.pl :) Quote SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów :: 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacjiTematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków - bezpłatne konta PRO. Share this post Link to post Share on other sites