Bestek 9 Posted October 12, 2014 2 dni temu dodałem do podlinkowania 2 strony. Linki tylko PR=0, zaznaczyłem 1 kategorię + żeby dodawało do innych jak braknie miejsca i od czasu dodania nie pojawił się ani jeden link. Czy to znaczy że nie ma wolnej ani jednej strony PR=0 czy system ma jakieś problemy w przydzielaniu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Paq 501 Posted October 12, 2014 Liczba domen z PR0 w systemie jest stosunkowo niewielka, a tych, które nie są w 100% obłożone - jeszcze mniejsza. System nie przydzielił Ci żadnego linku, bo prawdopodobnie nie ma żadnej wolnej miejscówki o kryterium, które podałeś. Quote Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio Share this post Link to post Share on other sites
Bestek 9 Posted October 12, 2014 Jedynym kryterium jest przydzielanie do stron z PR=0, więc dziwne wydaje się żeby nie było ani jednej wolnej miejscówki od 2 dni. Quote Share this post Link to post Share on other sites
crossxx 23 Posted October 12, 2014 Nie ma nic w tym dziwnego, ja mam projekt ustawiony od 2 tygodni i z 400 przydzieleń jakie powinno być jest może z 20 maks, po prostu nie ma stron z pr 0 nowych, użytkownikom się nie opłaca dodać stronę z pr 0, wolą dodać z pr i mieć dużo więcej punktów. Prawda jest taka, że z strony pr 0 nie da się zarobić, jak pamiętam za stronę z 30 tekstami pr 0 z 3 gwiazdkami było 300-400 punktów, trzeba więc kupić teksty czyli zysk miesięczny z niej to jakieś 3-4zł czyli ledwo syknie na opłacenie domeny, a co z kasą za teksty i robocizną? Quote Szybki i sprawdzony serwer do GSA, CS czy ZennoPostera - SolidSeoVPS Share this post Link to post Share on other sites
janekszeryf 431 Posted October 13, 2014 Może wartałoby uruchomić wersję Statlink Silver tylko dla stron z PR 0 jakościowych rzecz jasna, popyt by na pewno był na takie stronki, a i cena za linki mniejsza Quote Share this post Link to post Share on other sites
wedrowiec 156 Posted October 13, 2014 Doobra tylko teraz strony z PR0... obecnie są to tylko te nowe podmieniane, tylko te stare co im wyzerowało/nie dostały czy razem wszystko w jednym worku? Bo bym przetestował ale nie wiem w sumie gdzie te linki pójdą... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bestek 9 Posted October 13, 2014 Może wartałoby uruchomić wersję Statlink Silver tylko dla stron z PR 0 jakościowych rzecz jasna Jeżeli myślisz o starych stronach z PR=0 to chyba nie ma sensu, bo pomimo ładnego wyglądu i dużej ilości linków przychodzących mogą być to strony które utraciły PR i są oflagowane. Teraz takie strony są eliminowane ze statlinka. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Paq 501 Posted October 13, 2014 Jeżeli myślisz o starych stronach z PR=0 to chyba nie ma sensu, bo pomimo ładnego wyglądu i dużej ilości linków przychodzących mogą być to strony które utraciły PR i są oflagowane. Teraz takie strony są eliminowane ze statlinka. Przecież nikt nie wrzuca do systemu domen wyzerowanych z drugiego obiegu. Najpierw dodajesz do panelu adres domeny, która nie jest zarejestrowana - po weryfikacji dopiero możesz taką domenę zarejestrować i postawić na niej stronę. Nie siej demencji. Quote Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio Share this post Link to post Share on other sites
Bestek 9 Posted October 13, 2014 Najpierw dodajesz do panelu adres domeny, która nie jest zarejestrowana - po weryfikacji dopiero możesz taką domenę zarejestrować i postawić na niej stronę. Przecież to już jest wprowadzone do statlinka i jak widać nikt nie dodaje takich stron bo nie ma ani jednej wolnej miejscówki. @janekszeryf napisał Może wartałoby uruchomić wersję Statlink Silver tylko dla stron z PR 0 jakościowych rzecz jasna więc raczej w obecnej wersji statlinka nie dodasz dobrej jakościowo strony którą dopiero masz zarejestrować, dlatego pytam jak miałoby to wyglądać, a nie sieję żadnej demencji. Quote Share this post Link to post Share on other sites
crossxx 23 Posted October 13, 2014 Jak widać popyt na linki z domen PR 0 jest tylko jest ich mało w systemie i nie ma nowych, obecnie domen w systemie 13757, dla porównania w grudniu poprzedniego roku było lekko ponad 20 000 czyli w ciągu nie całego roku ubyło 7 000 domen Quote Szybki i sprawdzony serwer do GSA, CS czy ZennoPostera - SolidSeoVPS Share this post Link to post Share on other sites
Bestek 9 Posted October 17, 2014 Kilka dni temu dodane do linkowania 2 projekty, tym razem z PR>0 i ani jednego przydzielonego linka. Czy nie ma już w ogóle wolnych miejscówek w systemie? Wydaje się to trochę dziwne bo punkty w sprzedaży cały czas są, więc jakim sposobem punkty są a nie ma wolnych miejsc, czy ilość wolnych punktów nie powinna być proporcjonalna do ilości wolnych miejsc na linki? Quote Share this post Link to post Share on other sites
CashNet 50 Posted October 18, 2014 Ja dodaję serwisy PR0, na niektórych mam tylko 50-60% obłożenia, może coś się przyblokowało. Quote sennik.us Share this post Link to post Share on other sites
loomax 3 Posted October 21, 2014 Wyglada na to ze cos sie przyblokowalo chyba bo od 10-11 dni na niektorych projektach nie mam zadnych przydzialow ,zdjalem juz nawet wszystkie filtry, biore wszystko jak leci i nic, wszystko stoi. Quote STRONABIZNESOWA.PL Budowa Responsywnych Stron WWW 250 zł na reklamę w Google i prowadzenie kampanii za darmo ! Share this post Link to post Share on other sites
kuba1110001 20 Posted October 21, 2014 u mnie domeny PR2 i też żadnych przydziałów linków komunikat: "Brak wystarczającej ilości treści na podstronie" co to znaczy? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mar_Dal 13 Posted October 22, 2014 (edited) Sytuacja analogicznie jak wyżej opisane. Do projektu już istniejącego od roku czasu, dodano kilka nowych linków na podstrony. Brak przydzieleń na większość z nich lub przypis 1 linka. Ustawienia na strony PR=0 i PR>=0, linkowanie w różnych kategoriach. Jakiś babol w systemie ? Wypowie się ktoś z administracji systemu ? Edited October 22, 2014 by Mar_Dal Quote Share this post Link to post Share on other sites