"adresy URL słabej jakości" - o co chodzi?
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By vao
Witam. W Google Search Console w kategorii Stan dla strony
http://www.zewecki.pl widnieje komunikat "Strona zeskanowana, ale jeszcze nie zindeksowana. Stan: Wykluczone". Dotyczy 50 podstron od 7.04.2019, co może być przyczyną i jakie działania muszę przeprowadzić? Dodam że od 04.2019 zakończyłem współpracę z firmą świadcząca usługi pozycjonowania.
-
By SEOsklep24.pl
Witam!
Prezentujemy ofertę SEOsklep24.pl, która polega na zdobyciu do 500+ linków z profili założonych za pomocą skryptu Zennoposter. System ten jest popularnym narzędziem, które pozwala na automatyczne tworzenie profili na różnego rodzaju stronach/forach, uzupełniając je o link (pod każdą postacią). Niestety niewiele osób ma okazję posiadać ten system - obsługa wymaga wiedzy, a sam dostęp do oprogramowania jest drogi. Ponadto Zennoposter to tylko narzędzie - najważniejsze są listy stron, które stanowią instrukcję, gdzie skrypt ma rejestrować i uzupełniać profile.
Posiadamy prywatne, sprawdzone i skrupulatnie wyselekcjonowane listy stron, z którymi współpracuje skrypt. Nie musisz kupować dostępu do Zennopostera, nie musisz szukać list i budować spisu stron - wystarczy, że zamówisz u nas usługę linkowania, a my wykonamy całą pracę za Ciebie!
Link do oferty: https://seosklep24.pl/oferta/507-500-linkow-z-zennoposter.html
Cena: 149,99zł
Co oferujemy?
W tej ofercie przygotowaliśmy blast 500+ linków z profili z prywatnych, wyselekcjonowanych list stron. W skład oferty wchodzą strony polskie i zagraniczne, które pozwalają na zdobycie różnych linków Dofollow, Nofollow, URL, Anchor - pełna dywersyfikacja! Linkować możemy każdy rodzaj strony - sklep internetowy, blog, stronę firmową, forum, wpisy do katalogów, inne profile (blast jest doskonałym sposobem na szybką indeksację linków). Strony, na których Zennoposter zakłada profile cechują się wysokimi wskaźnikami TF i CF. Blast wykonywany jest w przeciągu 7 dni roboczych od daty rozpoczęcia linkowania, po zakończeniu prac przesyłamy pełen raport z lista zdobytych linków. Do każdego linku jest możliwość dopasowania konkretnego anchora / frazy, który będzie losowo dodawany tam gdzie będzie taka możliwość. W ramach promocji zdobyte przez Zennoposter linki dodatkowo dodamy do systemu przyśpieszającego indeksację jakim jest gindex.me - GRATIS!
Czego potrzebujemy do realizacji zlecenia?
listy 10-20 linków, które mają zostać podlinkowane listy anchorów / fraz, które mają zostać podlinkowane
Kontakt:
mail: j.brozyna@seosklep24.pl
Dane Firmy:
J&J Jakub Brożyna
ul. Krajobrazowa 10/6
35-119 Rzeszów
NIP: 6852245474
-
By skuteczny
Dzień Dobry,
Pracuje nad dosyć dużą platformą, napotkałem na błąd w generowaniu adresów URL, prawdopodobnie po przenosinach coś z bazą danych.
Niektóre z starszych datą stron są wyświetlane jako 404
w ustawieniach wordpressa natomiast wyświetlana jest wartość URL jako: https://domena.pl/kategoria/%nazwa-podkategorii%/ zamiast https://domena.pl/kategoria/farby-olejne-oleinowe/
mimo, że nikt nie usuwał tych wpisów (są widoczne jako opublikowane, jednak jest 404) . Po wpisaniu manualnej starej ścieżki url'a wszystko śmiga tak jak było.
Problem z tym, że takich stron jest naprawdę bardzo dużo ponad 1000 i ręczna zmiana może być problematyczna.
Miał ktoś może podobny problem???
Będę wdzięczny za podpowiedź.
-
By SEOsklep24.pl
Witam!
Prezentujemy ofertę SEOsklep24.pl, która polega na zdobyciu do 500+ linków z profili założonych za pomocą skryptu Zennoposter. System ten jest popularnym narzędziem, które pozwala na automatyczne tworzenie profili na różnego rodzaju stronach/forach, uzupełniając je o link (pod każdą postacią). Niestety niewiele osób ma okazję posiadać ten system - obsługa wymaga wiedzy, a sam dostęp do oprogramowania jest drogi. Ponadto Zennoposter to tylko narzędzie - najważniejsze są listy stron, które stanowią instrukcję, gdzie skrypt ma rejestrować i uzupełniać profile.
Posiadamy prywatne, sprawdzone i skrupulatnie wyselekcjonowane listy stron, z którymi współpracuje skrypt. Nie musisz kupować dostępu do Zennopostera, nie musisz szukać list i budować spisu stron - wystarczy, że zamówisz u nas usługę linkowania, a my wykonamy całą pracę za Ciebie!
Link do oferty: https://seosklep24.pl/oferta/507-500-linkow-z-zennoposter.html
Cena: 149,99zł
Co oferujemy?
W tej ofercie przygotowaliśmy blast 500+ linków z profili z prywatnych, wyselekcjonowanych list stron. W skład oferty wchodzą strony polskie i zagraniczne, które pozwalają na zdobycie różnych linków Dofollow, Nofollow, URL, Anchor - pełna dywersyfikacja! Linkować możemy każdy rodzaj strony - sklep internetowy, blog, stronę firmową, forum, wpisy do katalogów, inne profile (blast jest doskonałym sposobem na szybką indeksację linków). Strony, na których Zennoposter zakłada profile cechują się wysokimi wskaźnikami TF i CF. Blast wykonywany jest w przeciągu 7 dni roboczych od daty rozpoczęcia linkowania, po zakończeniu prac przesyłamy pełen raport z lista zdobytych linków. Do każdego linku jest możliwość dopasowania konkretnego anchora / frazy, który będzie losowo dodawany tam gdzie będzie taka możliwość. W ramach promocji zdobyte przez Zennoposter linki dodatkowo dodamy do systemu przyśpieszającego indeksację jakim jest gindex.me - GRATIS!
Czego potrzebujemy do realizacji zlecenia?
listy 10-20 linków, które mają zostać podlinkowane listy anchorów / fraz, które mają zostać podlinkowane
Kontakt:
mail: j.brozyna@seosklep24.pl
Dane Firmy:
J&J Jakub Brożyna
ul. Krajobrazowa 10/6
35-119 Rzeszów
NIP: 6852245474
-
By ChristopherGross
Witam,
Konta na forum zakładałem już bardzo dawno temu, można by rzec, że jestem wychowany na pozycjonowaniu strony w czasach kiedy spam i katalogi potrafiły robić całą robotę.
Było znacznie łatwiej osiągać szybkie pozycje i budować niegdyś najważniejszy "PR" Dziś wiadomo - czasy inne i trudniejsze. Wracając do tematu:
Kupiłem już chyba używaną niegdyś domenę
OtoKrakow.pl i postawiłem na niej regionalny serwis ogłoszeń nieruchomości oparty na wordpressie.
W wyszukiwaniach google domena z mojego hostingu "OtoKrakow.nazwa.pl" przeważa w wyszukiwaniach nad tą główną na której mi zależy. Jak temu zapobiec? W czym zrobiłem błąd ? Google Seach Console, tydzień temu dodałem stronę do systemu i dalej nic nie informuje mnie o jakichkolwiek wynikach. Czemu ?
Z góry dziękuję za odpowiedzi i liczę na konkretną pomoc bez uszczypliwości
-
Recommended Posts