Kupowanie linków , pozycjonowanie bloga
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By SCP
Cześć,
Od dawna pozycjonuję sklep internetowy (branża jubilerska). Sprzedaję swoje produkty również na allegro - tam sprzedaż idzie znakomicie. Natomiast to co mnie nurtuje to to, dlaczego pomimo otrzymania kodu rabatowego po zakupie, ludzie i tak wchodzą na allegro i tam kupują. Na allegro są osoby powracające. Nie mówię, że to źle ale kod rabatowy chyba powinien zachęcać do zakupu w sklepie internetowym.
Czy tu jest po prostu kwestia większego zaufania do allegro?
Pewnie jest tutaj sporo niewiadomych, ale chciałbym poznać wasz punkt widzenia. Może macie jakieś doświadczenie w tym temacie?
-
By Lesiu
Ja nie wiem, czy kogoś w tym Allegro posr*ło doszczętnie, ale właśnie dostałem maila z prośbą o uregulowanie konta za korzystanie z ich kuponów rabatowych, czyli wymiany monet allegro na kupony. Jak widać na screenie - mam do uregulowania zł. Kwoty nie ma.
http://prntscr.com/ltiqeo
-
By Kazur
Jak co roku (już od 4 lat) organizuję wyprzedaż zaplecza SEO. Wszystko od 1 zł, bez ceny minimalnej na Allegro.
W tym roku na sprzedaż:
▶️ SerFin.pl - 8 letni serwis finansowy z 5247 opublikowanymi artykułami/newsami
▶️ WnetrzeM.pl - Wnętrzarski serwis społecznościowy. 6 lat. 983 aranżacji wnętrz, 82 artykuły poradnikowe.
▶️ TwojSzczecin.pl - Portal regionalny (Szczecin i okolice). 3 lata. 517 opublikowanych artykułów.
▶️ TERAZKobieta.pl - Kobiecy portal Moda/Uroda/Zdrowie. 4 lata. 247 opublikowanych artykułów.
▶️ WnetrzaPlus.pl - Portal o aranżacji wnętrz. 6 lat. 450 opublikowanych artykułów.
Link do aukcji:
https://allegro.pl/uzytkownik/pallmall201?order=m
Zapraszam do licytacji :-)
Dane:
-
By makensis
Zlecę wykonanie pełnowartościowego automatu do wysyłki kodów/plików itd. z funkcjonalnością zbliżoną do Automatera. Czyli: wysyłanie kodów, ich obsługa, reklamacje, informacja o stanie bazy danych, szablon maila z automatyczną treścią. Możliwość rejestracji i logowania. Panel obsługi klientów automatu. Oferta dotyczy API innego serwisu niż Ebay/Allegro! Pełna dokumentacja jest już dostępna i konto developerskie.
Wykonanie szaty graficznej portalu do uzgodnienia (może być osobne zlecenie).
Nie wymagam faktury VAT. Klient spoza EU. Poszukuję osoby, lub grupy osób, która zajmie się zleceniem priorytetowo tzn. bez ustalenia terminu wykonania na najbliższy miesiąc.
Kontakt: makensis mawpa wp.pl lub gg 88 8 5 7 8 7
-
By marinpower
Poszukuję osoby która stworzy szablon allegro na podstawie strony klienta.
Czas wykonania 1 dzień.
Cenę proszę podać w opisie wraz z przykładowymi realizacjami na adres praca@extraseo.pl
-
Recommended Posts