krisgomula 0 Posted November 25 @SzlafRock masz jakies wiarygodne zrodlo potwierdzajace, ze dzietnosc nie wzrosla, za to wzroslo spozycie alkohole? Bo jesli to prawda to ja nie mam slow... Quote Share this post Link to post Share on other sites
SzlafRock 3,867 Posted November 25 2 godziny temu, krisgomula napisał: masz jakies wiarygodne zrodlo Nie wiem co dla ciebie oznacza wiarygodne źródło. Jeśli obserwujesz sytuację gospodarczą Polski to jesteś na bieżąco, jeśli nie to skorzystaj z wyszukiwarki. Quote SzlafRock.pl Share this post Link to post Share on other sites
Mion 2,130 Posted November 28 Pieśń ZUSmena Quote HTTP 200 usługi IT - Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL - Full Stack Developer - + Ciekawy VLOG o Dubaju Share this post Link to post Share on other sites
Jaro1221 3 Posted November 29 Zwykły Kowalski i tak powie: dostałem 500+, dzieciaki dostały książki, to na kogo innego mam głosować? Zmieni się mu zdanie jak dzieci dorosną i przestanie napływać $$. Quote Dobry serwis internetowy o traktujący o rekrutacji do Policji: https://rekrutacja-do-policji.pl Share this post Link to post Share on other sites