-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By cash11
Szukam osoby do stałem współpracy przy tworzeniu przepisów i poradników kulinarnych
Rodzaj współpracy: umowa o dzieło
Proszę o portfolio i kontakt osoby zainteresowane które już mają doświadczenie w tej tematyce .
Kontakt: all_12@wp.pl
-
By maldon dando
Zlecę lokalne pozycjonowanie strony z branży serwisowej - Warszawa
Interesuje mnie stała współpraca
info na priv lub dominik.nowakowski@gmail.com
-
By Inka22
Dzień dobry,
nazywam się Marta Niegierewicz i jestem copywriterem z 12- letnim stażem. Dodatkowo jestem twórcą autorskiego szkolenia dla nowych copywriterów. Wykonam wysokiej jakości teksty:
- na zaplecza tematyczne
- blogi
- strony www
- do sklepów
- e-booki (% od sprzedaży)
Ogólny cennik: od 8 zł za 1000 znaków za teksty na dobre zaplecza
Umiem analizować źródła i syntetyzować wiedzę, więc większość tematów nie jest dla mnie problemem. Nie piszę precli, innej słabej jakości za niskie stawki i tekstów "na jutro". Chcesz mieć wysokiej jakości tekst, niezależnie od przeznaczenia? Pamiętaj, że wartościowy content jest na wagę złota. Zapraszam już teraz! Portfolio na życzenie do wglądu. Przez lata współpracowałam z wieloma zleceniodawcami i agencjami. Z niektórych kontaktów powstały naprawdę świetne, długoletnie współprace i na przykład w taki oto sposób stałam się pasjonatką ornitologii
Dodatkowe ważne informacje:
- na Textbookers moja średnia to 5,70.
- mogę wystawić fakturę przez Useme
- mogę podpisać UoD
- mogę się też rozliczyć samodzielnie, jeżeli tak Ci wygodniej
- jestem rzetelna i poszukuję poważnej współpracy, akurat szukam nowych wyzwań, mam dużo pomysłów
Kontakt: martaniegierewicz@o2.pl, PW rzadko odbieram
Pozdrawiam ciepło,
Marta Niegierewicz
-
By ChristopherGross
Witam,
Szukam kogoś kto pomoże mi "kopnąć" angielski sklep internetowy, tzn. zdobyć troszkę wartościowych linków, pozycjonować.
Jest to dla mnie tym bardziej skomplikowane, ponieważ Sklep jest w języku angielskim i na domenie co.uk
kontakt: KrzysztofGruca@icloud.com
-
By kvbvs
Czesc wszystkim,
Mam na imie Kuba, mieszkam w Krakowie. Jestem absolwentem specjalizacji e-biznes na AWF-ie, obroniłem pracę dyplomową na temat e-sportu z wyróżnieniem.
Niestety nie mogę pochwalić się doświadczeniem w pracy dotyczącej social mediów. Co prawda byłem na stażu w dziale marketingu, lecz niestety jego program nie ocierał sie w żaden sposób o seo i pokrewne.
Nie ukrywając, moje doświadczenie jak i wiedza praktyczna na w/w tematy jest na poziomie początkującym. Podjąłem decyzje o samokształceniu się, zdaję sobie sprawę, że czeka mnie długa i wyboista droga. Na pewno nadrabiam dyscypliną, kreatywnością, chęcia i zdolnością do szybkiej nauki.
Przechodząc do meriutum- szukam stażu. Nie ukrywając zdecydowanie wolałbym płatny ale jestem w stanie rozważyć staż bezpłatny w zamian za gwarancję wysokiego poziomu.
W razie pytań oraz zainteresowania (choć jestem realistą i wiem, że mój post może odbić się od ściany) chętnie odpowiem oraz wyślę moje CV.
Konakt do mnie:
adres e-mail: kuba1993_11@o2.pl
Dzięki!
-
Recommended Posts