Jump to content
Błękitny

Nowe atrybuty w linkach

Recommended Posts

2 godziny temu, s_matysik napisał:

Bo pewnie napieprza rankującymi linkami:)

Trochę słabo one "rankują" skoro można przeskoczyć kilkoma linkami (fakt, że droższymi w pozyskaniu ale gwarantującymi stabilniejsze wyniki) ;)

 


Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna na http://foodphotos.eu/ :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 godzin temu, Beerbant napisał:

potem musze klientom tłumaczyć i edukować, jak to jest, że konkurencja napieprzająca linkami siedzi wysoko

 

jeśli twierdzisz że to jest skuteczne to rób tak jak konkurencja. to jest typowe dla tego forum. zobacz jak robi konkurencja i tób tak samo :) 

 

9 godzin temu, Beerbant napisał:

No i jak to jest, że jeden taki napisał że to łatwizna i bułka z masłem. No i trzeba się wysilać aby pokazać, że teoria różni się diametralnie od praktyk

 

jesteśmy na forum fachowców w dziadzinie (przynajmniej tak mi się wydaje) dlatego mniemam że fachowiec posiada ponadprzeciętną wiedzę. jesli nie posiadasz takiej wiedzy to przenieś się może na samosię lub inna tego typu strone :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Terms of Use Privacy Policy