-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By arczer
Notuję sukcesywny spadek CTR od jakiegoś czasu, zauważyłem że jednostki "reklamy z linkami" przestały być skuteczne a ost dwa dni to gwałtowny spadek CTR dla desktop.
Czy ktoś ma podobne obserwacje, czy ktoś zna przyczyny?
-
By pmmoskwa
mam na stronie reklamy "display+text" (3jednostki) oraz in-article (2 jednostki). Ludzie najczęściej klikają w te in-article, ale na 1000 wyświetleń strony (na stronie 5 jednostek), to nie są rezultaty, którymi można się chwalić. Gdy wchodzę na swoją stronę, najczęściej w miejscu in-article wyświetlają się puste miejsca i zastanawiam się, czy to nie jest przyczyną - brak tego typu dopasowanych reklam. W przeciwieństwie do tych "display+text", które wyświetlają się zawsze, co do jednej. Czy to oznacza, że powinienem usunąć te "in-article"?
-
By Łukasz92
Witam,
Dokładnie od 17 kwietnia na adsense nie mam żadnych wyświetleń, dosłownie same zera, mimo że cały czas dodaje nowe filmy na yt, które w dosyć krótkim czasie zyskują kilku tysięczną oglądalność. Tak jakby wszystko się zatrzymało. Może ktoś pomóc i napisać o co chodzi?
-
By frogilla
Witam wszystkich serdecznie,
Dawno nie korzystałem z AdSense. Od niedawna mam stronę która ma ok 5 tyś unikalnych wejść dziennie.
Na stronie kilka reklam i linków responsywnych z AdSense.
I co to się stało że dzienne podsumowanie wygląda tak jak na załączniku:
3 zł za 17 tyś wyświetleń?
Czy to możliwe? Czemu tak jest?
-
Recommended Posts