okazwłoka

Błędy

Polecane posty

@soulfailer - czy doszło to do normy?

@ttah - widzę, że ta podstrona teraz ma dobry status, nic przy niej nie grzebałem.

 

 

PS. Jutro powinien być dostępny nowy instalator i on trochę problemów z widzeniem linków powinien poprawić.


"IDZIE WIOSNA" - kod zniżkowy na programy SEO z  https://www.i4a.pl 30% taniej - tylko do końca 21 marca!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

@okazwłoka czy powodem tego mogła być starsza wersja skryptu na stronie? Bo go w międzyczasie zmieniałem, tzn. nie mam pojęcia czy był starszy, ale wygenerowałem na nowo by być pewnym, że mam najnowszą wersję skryptu do wyświetlania linków (ale i tak mi nie działało, przy ręcznej weryfikacji).
I teraz widzę, że w pliku z linkami, dla tego problematycznego linku tam gdzie były uprzednio dwukropki, teraz są takie znaki: {!}. Zmiana zaszła wczoraj.

 

I teraz nie wiem, czy to sam linkujący zmienił adres strony, którą linkuje, czy może to jest jakiś myk skryptu linktak na te dwukropki w linkach.

Edytowano przez ttah
  • Thanks 1

Tani hosting z darmowym certyfikatem SSL HEXCORE

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Tak jest problem z dwukropkami na szczescie marginalna skala. Właśnie to miałem na mysli z nowym instalatorem. 


"IDZIE WIOSNA" - kod zniżkowy na programy SEO z  https://www.i4a.pl 30% taniej - tylko do końca 21 marca!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

@okazwłoka Problem z widzialnymi przez system linkami wychodzącymi nadal występują. Dotyczy to m.in. podstron: 

102871, 102886, 102914, 102915, 102916, 102918, 102919, 102921, 102922, 102923, 102924, 103064, 103074, 103075, 103807, 103808, 103809, 103810, 103811, 103812, 104091, 104333, 104922


Gotowe artykuły SEO dostępne od ręki!

ZAPRASZAM

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Mam strony, które oczekują na moderację (nie generują pkt) od 30 grudnia, a wychodzą z nich linki systemu :)
ID podstron: 105446, 105447,105451,105452,105453,105454,105455,105456,105457,105458,105459,105460,105461,105462,105463,105464,105465

  • Like 1

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Napisano (edytowany)

Dzięki za zgłoszenie, sprawdzam.

Ciekawa sprawa, bo to tylko u Ciebie na tej jednej domenie.

Edytowano przez okazwłoka

"IDZIE WIOSNA" - kod zniżkowy na programy SEO z  https://www.i4a.pl 30% taniej - tylko do końca 21 marca!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Ok, już czaję jak to się mogło stać: strony zostały odrzucone z jakiegoś powodu i zgłosiłeś je do sprawdzenia. 


"IDZIE WIOSNA" - kod zniżkowy na programy SEO z  https://www.i4a.pl 30% taniej - tylko do końca 21 marca!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Napisano (edytowany)

Już widzę w czym rzecz :)

A może jednak nie, ale coś widocznie w zabezpieczeniu jest przeoczone, poszukam jeszcze przyczyny.

Edytowano przez okazwłoka

"IDZIE WIOSNA" - kod zniżkowy na programy SEO z  https://www.i4a.pl 30% taniej - tylko do końca 21 marca!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Ok, zrobiłem dodatkowe zabezpieczenie, mam nadzieję że to rozwiąże problem.

 

PS. Zostało przyśpieszone przydzielanie linków, powinno to być mocno odczuwalne.


"IDZIE WIOSNA" - kod zniżkowy na programy SEO z  https://www.i4a.pl 30% taniej - tylko do końca 21 marca!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Napisano (edytowany)

Dzięki, momencik. Coś grubszego bo serwer nie odpowiada.

Huurraaa, działa :) Wszystko leżało, trzeba było całość restartować.

Edytowano przez okazwłoka

"IDZIE WIOSNA" - kod zniżkowy na programy SEO z  https://www.i4a.pl 30% taniej - tylko do końca 21 marca!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Napisano (edytowany)

Tutaj brak linków systemowych mimo, że 3 są wyświetlane: 63239

Brak przynajmniej 1 linka systemowego: 59336, 59044, 60014, 29878,29472, 18046,28597,35824,35428,34625 - link jest. Ogólnie zauważyłem, że ten komunikat pojawia się na podstronach gdzie linkowana jest strona google (chyba mapka)

 

Podstrony od ID: 105732 do 105743 oczekują już prawie tydzień na moderacje, nie da się przyśpieszyć ?

Edytowano przez Dralik

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Masz na tych stronach najnowszy instalator? Przy najnowszym instalatorze nie powinno być takich problemów.

 

 


"IDZIE WIOSNA" - kod zniżkowy na programy SEO z  https://www.i4a.pl 30% taniej - tylko do końca 21 marca!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.