Jedno konto Business Manager pod wiele stron czy inaczej...?
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By bentros
Witam!
Mam na sprzedaż cały fanpage (który cały czas rośnie). Stronę prowadziła TYLKO jedna osoba i NIGDY nie były kupowane żadne polubienia itp.
Jak na tą ilość like'ów (na ten moment 27 250) zasięgi są naprawdę bardzo dobre (2,3mln/msc)
Codziennie przybywa 200-400 nowych fanów.
Linki i screeny oczywiście na priv.
Fanpage nie posiada również żadnych ograniczeń, można je wszędzie podpinać w razie możliwości, bez żadnych ostrzeżeń czy banów na określony czas. Można dodać reklamy, posty sponsorowane itp.
Sprzedaje moją całą pracę włożoną w ten fanpage NA WŁASNOŚĆ.
Cena: 2000zł
kontakt: rafal00pl@gmail.com
-
By FancyFactory
Oferuję przygotowanie dedykowanych historii obrazkowych łączących przekaz marketingowy z elementami humorystycznymi. Wszystko w atrakcyjnej, przyciągającej uwagę oprawie graficznej. Tworząc scenariusz uwzględniają specyfikę branży i profil odbiorcy, tak by w sposób możliwie zabawny i oryginalny kreować pozytywny wizerunek marki.
TEL. 500737509
E-MAIL: kontakt@saltomortale.pl
OFERTA I PORTFOLIO: saltomortale.pl
-
By pikejkrul
Cześć Wam,
mam założony business manager i limit jednego konta reklamowego, mimo że w dokumentacji FB powinienem na wejściu mieć limit 3 kont reklamowych. Karta podpięta, ale jeszcze żaden cash się nie wydał. Możecie mi pomóc i powiedzieć jak mogę sprawnie zwiększyć ten limit w BM? Z góry dzięki za odpowiedź!
-
By rokko
Sprzedam domenę: ChatBoty.pl
Sprzedaż za pośrednictwem Aftermarket. FV od Aftermarket.
Szczegóły: https://www.aftermarket.pl/domena/chatboty.pl/
Kontakt za pośrednictwem Aftermarket lub poprzez e-mail: kontakt(małpa)socialtrends.pl
Zobacz również najnowsze aukcje od 1 PLN - https://bit.ly/aukcje_od_1_pln
Pozdrawiam,
Mariusz
Recommended Posts