[serwis] Pobieranie danych z Majestic.com plus raporty
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By Robert SEO
Witam. Czy uzyskam tutaj pomoc w zablokowaniu takich robotów jak Majestic i Ahrefs w htacces?
Mam taki kod, ale nie mam pewności co do poprawności:
RewriteEngine On RewriteBase / RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^rogerbot [OR] RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^MJ12bot [OR] RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^AhrefsBot RewriteRule ^.* – [F,L]
-
By plaxton
1. Czy parametry od MOZ i Majestic jak DA, PA , CF , TF danej domeny, mogą być zafałszowane przy sprawdzaniu, jeśli ukrywa się zaplecza własne linkujące do strony ?
2. Przy przechwytywaniu wygasających i ich rejestracji , dane w dotyczące wieku w whois zerują się . Wiek domeny zatem liczony jest od początku ? Jeśli domena po raz pierwszy była zarejestrowana w 2010r. ale między czasie trzy razy była już przechwytywana. Gdzie można znaleźć dane historyczne ?
-
By mlody0072
Witam
mam do zaoferowania dostęp do bazy wygasłych domen. W bazie obecnie jest ponad 600 tys domen w tym prawie 50 tys zaindeksowane w Google.
Listę przed zakupem można zobaczyć pod adresem Giełda domen lub po zalogowaniu do panelu wówczas zobaczymy wszystkie dane takie jak Indeksacje w Google, Dane z serwisu Majesticseo: Trust Flow, Citation Flow, External Backlinks, Referring Domains, AlexRank: Global i PL, Facebook Like, Datę z Web.archive, Dane z serwisu SEMSTORM: Ruch, Słowa kluczowe, Słowa kluczowe TOP10
Ceny pakietów zaczynają się od 70zł netto.
Serdecznie zapraszam do zakupu. http://wygasle.net/pakiet.html
Dane kontaktowe: bok@wygasle.net Dane firmy: Piersa.pl Adam Piersa ul. Wincentego Pstrowskiego 8 07-410 Ostrołęka NIP: 7582220707 -
By okazwłoka
Do zaoferowania mamy serwis pobierający dane z majestic.com. Pobieramy takie parametry jak:
Trust Flow Citation Flow External Backlinks (fresh i historical) Referring Domains (fresh i historical) Referring IPs (fresh i historical) Referring Subnets (fresh i historical) External Backlinks (fresh i historical) ilość domen Edu ilość domen Gov ilość linków Edu ilość linków Gov ilość zaindeksowanych URL procent nofollow rozkład anchorów (fraza : procentowy udział : ilość) title
Dostępne pakiety (ważne przez 365 dni), ceny brutto za określoną ilość domen do sprawdzenia:
1 000, cena 15 PLN
2 500, cena 30 PLN
5 000, cena 55 PLN
10 000, cena 100 PLN
Adres serwisu: http://mj.i4a.pl
Właściciel serwisu: Seo Solutions Kustronia 4/90 43-300 Bielsko-Biała NIP. 5472108546 seosolutions@i4a.pl -
By bombell
Witam,
Moja strona poleciala z 2 strony wynikow na 5 strone w jeden dzien
na wykresie majestic widać skok linkow backlinkow i refferal domain w dniu 1-3 zostały dodane linki sitesh.xyz/domain-list-946 a następnie usunięte. Jak dorwać osobę która to zrobiła? jak się bronić przed takim czymś?
Podejrzewam pozycjonera ktory ostatnio pozycjonowal. Jakim narzedziem to zostało zrobione w jaki sposób jak to teraz odbije się na domene?
-
Recommended Posts