SurferSEO - Narzędzie wspierające optymalizację strony - Zapraszam do testowania
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By lysy2005
Witam szanowne grono.
Jestem programistą, a z zamiłowania zajmuje się seo, bo to dla mnie adrenalina jak idą pozycje do góry i się od tego uzależniłem...
Od dłuższego czasu w pozycjonowaniu brakuje mi narzędzi do skuteczności pracy, lub do jej przyspieszenia, albo są ale nie każdego stać... przynajmniej jak zaczyna.
Więc piszę je sam... Postanowiłem je udostępnić, więc przygotowuje projekt z roboczą nazwą SEO pomocnik gdzie za symboliczne kwoty będziecie mogli skorzystać z moich programów, skryptów, czy kupić szablony, treści lub zarezerwować domeny, czy kupić hostingi, lub linki w pakietach, i skorzystać z mojego zaplecza lub zaplecza moich przyjaciół i przyjaciółek.
1) Konkurs na nazwę, zwycięzca dostanie 1000zł na wszystkie usługi. / no chyba ze ten seo pomocnik ok?
2) Co wam brakuje, za dodatek (program,skrypt,akcje) którego nie ma na liście - daje 200zł na usługi - tylko taki co ma sens, a nie tylko się narobię a nikt nie skorzysta, więc Twój pomysł dam do sondy, jak będą jakieś głosy na niego, zrobię a ty masz 200zł na te usługi.
Lista funkcji w seo pomocniku, czyli to co już zrobiłem dla siebie:
- hurtowe sprawdzanie wolnych domen jednorazowo do 1000, 10 000? #3
- hurtowe dane z majestika do 1000, 10 000? #1
- hurtowy tłumacz / wgrywasz np 1000 tekstów on leci na wszystkie języki dostępne w Google #2
nie musisz już kopiuj wklej do translatora G i denerwować się że limit 5k znaków czy ze jesteś robotem..
- indexator sprawdzanie urli #1
- hurtowa rejestracja domen po 1000
- hurtowa rejestracja domen u rożnych dostawców
- rejestracja domen na rożne podmioty #4
- rejestracja domen co dziennie w różnych godzinach
- automatyczne publikowanie tresci z jednego panelu na różnych skryptach i hostingach wraz z grafikami #5
- Statlink rank
- linktak rank
- punkty linktak z automatu
- punkty statlink
- blasy,z lecasz konfigurujesz projekt a my blastujemy od GSA przez Xrumera
- publikacja tekstów precle, zaplecze, linki z grafik, kategorie / baze na tą chwile mamy zaplecz 2k IP
opcja własnych tekstów / opcja zlecenia nam
- Zakup treści od 1zł za 1k unikalnego tekstu w różnych językach
- mój hosting w zamian za Twój #6
- generator szablonów na WP i html, baza 40 kategorii, z fotkami, można zrobić szablon samemu pod bloga,sklep,produkt, pod satelitę, prosty konfigurator po przejściu kreatora generuje pliki które trzeba tylko wrzucić na serwer, dla WP gotowy szablon, w raz z wgraniem treści stworzonej w kreatorze.
---------------------------------------
--nowe dodane 8 marca 2018
Hurtowe zadania
Sprawdzanie unikalności tekstów
Sprawdzanie IP domen
Sprawdzanie DNS domen
Poprawność adresów email
Zakładanie kont E-mail
Szybkość ładowania stron/podstron
FB - Lubie to / udostępnienia (obrazki, wpisy,video,fanpage)
Whois domen
Ręczne akcje - jak się przyjmę, pomyślę nad automatyzacją
Platformy blogowe
Marketing szeptany
Profile
Fora ręczne
Trust Rank
----------------------------------------
Legenda
#1 to już jest, inne serwisy mają ale do tego ja daje inne fajne rzeczy
#2 wejściowe dane treść w textarea plik/pliki txt, csv
#2 wyjściowe takie same jak wgrałeś/aś tylko przetłumaczone
#3hurtowe sprawdzanie wolnych domen jednorazowo po 10 0000
opcje dodatkowe dla wolnych domen
- sprawdź dane z majestika
- sprawdź linktak rank
- sprawdź statRank
-sprawdź webarchiwe
- zarejestruj domene jak spełnia moje oczekiwania (wcześniej ustalone)
#4 rejestracja domen na rożne podmioty
ideologia jest taka, dajesz zgodę zeby ktoś na dane Twojej firmy zarejestrował sobie domenę, a ty w zamian masz dostęp do bazy tych co już sie zgodzili / z tym ze nie wiem jeszcze czy to legalne, muszę zaczepność opinii prawnika. Chyba że wy wiecie że z góry to spalony pomysł?
#5 jeden panel. zarządzanie wieloma stronami
obsługuje Wordpress, Joomla, Drupal, MediaWIki, i jeszcze 10 innych.
Serwisy oczywiście na innych hostingach, narazie nie napisałem jeszcze instalatrorów wiec trzeba samemu postawić strone, a potem zarządzać z jednego panelu, ale jak będzie potrzeba i zainteresowanie produktem zrobię wszystko. Od instalacji, przez aktualizacje, po zmiany i ściąganie szablonów i wtyczek z jednego panelu.
#6 dodajesz do systemu konto www z danymi do ftp i koniecznie z bazą + IP + dnsy oraz limit domen i datą ważności serwera.
w zamian dostajesz od kogoś innego to samo, dodasz 10 kont mozesz pobrać od kogoś 10 kont
Domeny które chcesz podpiąć wpisujesz w formularz, właściciel hostingu ma 24/48h na podpięcie ich.
Czego wam brakuje, co jeszcze dodać/dopisać.
Pewnie coś jeszcze mam, będę dopisywał w trakcie.
Jak wam się podoba moja ideologia projektu pisać! To da mi kopa żebym to odpalił jeszcze w tym miesiącu.
-
By Ptaq
Ankieta ma za zadanie pokazać z jakich narzędzi korzystają pozycjonerzy.
Dzięki temu można jakieś wnioski wyciągnąć w którą stronę teoretycznie powinien iść rozwój narzędzi SEO. A które narzędzia są niszowe, albo po prostu już przeszły do historii.
W ankiecie nie chodzi o to by zaznaczyć wszystkie narzędzia które się ma - tylko zaznaczyć takie które się ma i chociaż 1 raz użyło w ciągu ostatniego roku !
Z racji bardzo dużej ilości typowo webowych narzędzie - ograniczyłem się jedynie do takich instalowanych na komputerze / serwerze.
Oczywiście jest ich dużo więcej - ale skupiłem się na tych najpopularniejszych o których najwięcej się piszę/pisało (głównie w dziale "narzędzia" forum PiO)
Zachęcam do głosowania - ankieta jest anonimowa.
-
By jimmi
Nowy projekt Matta totalna maszynka do SEO, będzie tworzyć sama treść i ja dodatkowo formatować zbierać linki itp.
Dodatkowo ma być za darmo dla MŚP. można się już zapisywać na stronie projektu.
http://seo.ninja/ fajna domena
więcej na stronie Matta
https://www.mattcutts.com/blog/my-next-project-autoseo/ dobry żart na Prima aprilis
-
By Barrackin
Szukam do współpracy osób, będących właścicielami narzędzi, które w jakikolwiek sposób mogą się przydać w SEO lub pokrewnych działaniach (marketing internetowy), ewentualnie dystrybutorów takiego oprogramowania.
Proszę o kontakt na: kontakt@all4seo.com.pl
Dane kontaktowe:
ALL4SEO
Chojnicka 8
80- 299 Gdańsk
NIP: 584-263-86-22
REGON: 221789918
Mail: kontakt@all4seo.com.pl
-
Recommended Posts