-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By fast1
Cześć, czy jest możliwość sprawdzenie automatycznie np raz na tydzień duplicate content ? Jakiś program, serwis ?
-
By OceanFire
OLX Scraper Wygląd programu (klik)
Pobieraj numery telefonów, twórz statystyki i badaj konkurencję.
Program do scrapingu/pobierania danych z popularnej strony OLX.pl
Oprogramowanie umożliwia scraping takich danych jak:
Imię Adres zamieszkania Numer telefonu CID Aukcji ID Aukcji Link do aukcji (przydatny przy obsłudze R, budowaniu hurtowni danych itd.).
Przyjazny dla użytkownika, okienkowy i w pełni funkcjonalny program do działań marketingowych.
Uwaga! Jako autor oprogramowania nie biorę odpowiedzialności za jego nieprawidłowe wykorzystanie.
Kontakt :
GG: 8186178
@: krystianmagdziarz(wiadomo)gmail.com
Cena : 125 zł
Sposób zapłaty za przedmiot :
- PayPal,
- Przelew bankowy,
- BTC.
-
By ChromeDriver
Sprzedam skrypt wysyłający masowo wiadomości na GG, wykorzystujący tzw. "ruletkę".
Skrypt losuje rozmówców i po kolei wysyła im wcześniej podane wiadomości. To niezbyt moralny, acz skuteczny sposób na reklamę tudzież zdobycie odwiedzin na stronie.
Napisałem go w języku Python, dlatego jeśli ktoś nie będzie miał pojęcia jak go uruchomić, to chętnie pomogę.
Cena to 30 złotych, choć jestem skłonny do ewentualnych negocjacji. Przyjmuję płatności przez PayPal / przelew.
W załączniku znajduje się próbka jego możliwości.
Dane kontaktowe: Dominik alias ChromeDriver Adres e-mail: chromedriver@tlen.pl -
By pyzdera
Szukając sensownego generatora ruchu (także wejścia przez google) trafiłem na rumuńską stronę, po angielsku oczywiście :-). Sporo tu narzędzi, które mogą Was zainteresować.
Ktoś już próbował cokolwiek z tych programów?
http://traffic-bots.com/ Edycja - link oczywiście
-
By mefedROn
Witam, właśnie zauważyłem, że po mojej stronie buszuje robot o nazwie MJ12bot. Chciałbym dowiedzieć się, co z tym fantem zrobic? Ktoś z Was się może orientuje co owy robot poczynia? Mam go zablokować, potraktować w inny sposób? Czy robi on coś potrzebnego?
Będę wdzięczny za rzetelną poradę oraz cenne informacje na temat tego bota, tzn. co on robi, po co w ogole jest itp?
Pozdrawiam,
Rafał
-