MateuszI 10 Posted January 4, 2018 @warol Giełda jest bezpieczna możesz korzystać. Ale jak planujesz większe inwestycje to nie trzymaj swoich środków na giełdzie tylko na portfelu. Niestety giełdy i portfele webowe to ciekawy kąsek dla hakerów... Gdzieś ostatnio słyszałem że giełdy dzielą się na zhakowane i dopiero co zostaną zhakowane.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
warol 69 Posted January 4, 2018 Z bitbay przeniosłem się na bitrex więcej mozliwośći 1 Quote Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić? Share this post Link to post Share on other sites
asrock40 0 Posted January 16, 2018 CO do sprawdzonych giełd, to ciekawą opcja jest Coinbe, wpłaty i wypłaty może idą długo ale po za tym wszystko śmiga cacy. Jeżeli o mnie chodzi, to wolę mieć kilka giełd, na których kupuje altcoiny, którymi operuje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dziobek 5 Posted July 9, 2018 Bittrex jest ok, tylko historia transakcji znika, trzeba pobierać w excelu i to jest uciążliwe. Binance też polecam. A nie polecam poloniex. Quote Zintegrowany system ERP. Oprogramowanie dla firm budowlanych, spółdzielni mieszkaniowych, komunalnych, produkcyjnych. Akcesoria do inhalatora. Inhalator Med2000. Rękawy. Nebulizator. Filtry. Sklep medyczny w Rzeszowie. Ciśnieniomierze. Mankiet. Inhalatory. Sole do inhalacji. Inhalatory. Share this post Link to post Share on other sites