Jak wysłać ponad 50 tysięcy e-maili?
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By Nikonem
Inwencja mistrzuf od szeptanki wciąż zadziwia jak również to, że znajdują się chętni, by za te usługi płacić To poniżej przyszło "omyłkowo" na mój e-mail:
Pani Izabelo – serdecznie Pani dziękuję, na pewno będę się z nimi kontaktować, właśnie oglądam ich prace, faktycznie robią wrażenie! Nie wiem czy Pani widziała, na stronie głównej http://jak_nie_robic_szeptanki.pl/ mają do pobrania planer za darmo, przydatna rzecz :) W dniu 7 marca 2018 10:57 użytkownik Izabela Majj napisał: Witam Pani Marto! Cieszę się, że doszła Pani do takiego wniosku, bo to prawda, że dobra strona jest Pani wizytówką – w końcu „jak Cię widzą tak Cię piszą” i Klient kupuje / zamawia usługi oczami. Pani prowadzi sprzedaż internetową, więc tym bardziej odpowiednia oprawa jest strasznie ważna i poza aukcjami dobrze by było otworzyć sklep online. Wiem, że przyniesie do Pani znacznie większy zysk, zwłaszcza, jeśli będzie to sklep, w którym można kupować także poprzez smartfona albo tableta i na dodatek płacić online. itp. itd.
-
By Presta
Część, dużo spamowych wiadomości dostaję na skrzynkę mailową, zastanawiam się nad jej zmianą, ponieważ jest to irytujące.
Mam na myśli, w jaki sposób zabezpieczacie adres e-mail na stronie ? czy jest skuteczny sposób ?
-
By Prawoimarketing
Kupię 200 adresów mailowych założonych na darmowych portalach (wp, interia,onet). Nazwa nie gra roli. Konta muszą mieć takie same hasła i nie mogą być wczesniej wykorzystywane do jakichkolwiek celów.
Oferty proszę przesyłać na adres adresymailowe@op.pl
-
By hazael
Szukam solidnego darmowego serwera pocztowego we własnej domenie.
Jakiś czas temu za darmo dzialało google, hotmail i yahoo. Czy obecnie jest coś równie godne polecenia?
Zalezy mi na tym, aby właściciel serwera sam nie spamował skrzynek pocztowych swoich klientów.
na razie znalazłem zagraniczne
zoho.com - z tego co czytałem, zasada identyczna jak w starym google aps - max 10 konto pocztowych w jednej domenie.
Dodawanie wlasnej domeny do konta tutaj: mail.zoho.com/biz/mailsignup.do?plan=free
Założyłem sobie z ciekawości tam konto i jestem MEGA zadowolony.
polskie:
prokonto.pl - tego nie znam, ale widze, ze to ma jakiś zwiazek z serwisem wp.pl - boje się, że moga spamować. Co o tym myślicie?
-
By mojeprogramy.com
1 Jakie programy polecacie do zakładania masowych skrzynek emial?
2 Jakoś nie mogę znaleźć wątków na forum dotyczących tego tematu
3 Czy zakładanie skrzynek przez gazeta.pl i później logowanie na Gmail działa?
bo dostaje komunikat, w rodzju "To konto zostało wyłączone
Nie możemy obecnie zrealizować Twojego żądania. Spróbuj później."
i z informacji w necie - co widzę to takie logowanie jest juz zablokowane od jakiegoś czasu
4 Przez jakie gotowe już adresy emaliowe można logować sie / zakładać konta w google?
5 Czy teraz przy zakładaniu kont Gmail nie da sie obejść weryfikacji (tel lub sms) ?
6 Czy da sie podpiąć CapchaSpiera pod np, inne programy do masowego zakładania emalii np. MailShare, Moorhunt?
-
Recommended Posts