[Sprzedam] 95 licencji seokatalog
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By callisto
Witam
Miałem dłuższą przerwę od seo, w skrócie czy warto wykupić wpisy premium w katalogach, w których już istnieje strona około 10 lat, aby podnieść je w kategoriach katalogu? Dzięki
-
By jezyk1231
Dzień dobry,
Czy ktoś posiada wolną licencję na Direct Admin (lifetime)? - odkupię
Pozdrawiam serdecznie
jezyk1231 (at) wp.pl
-
By m4k210
Szukasz dobrej jakości linków na pozycjonowanie lokalne ? Interesują Cię wizytówki NAP lub wpisy na portalach ogłoszeniowych ? Pozycjonujesz stronę internetową lokalnie na dane miasto lub województwo i potrzebujesz dobrych miejsc do linkowania?
Bardzo dobrym wyjściem są wizytówki NAP jak i portale ogłoszeniowe (w których będzie dodany klikalny link do Twojej strony www)
NOWA LISTA WIZYTÓWEK NAP OD KWIETNIA 2020 !!
Oferta na wizytówki NAP :
- sprawdzona lista 50 miejsc na założenie wizytówki NAP
- Trust Flow od 65 do 10 - Citta Flow od 57 do 9 - najlepsze miejsca w SIECI
- każda wizytówka posiada unikalny opis firmy, pełne dane firmy + link do strony www
- Gwarancja indeksacji wizytówek + rozliczenie od wysłanego raportu
15 wizytówek NAP = 70,00 zł netto
30 wizytówek NAP = 120,00 zł netto
50 wizytówek NAP = 200,00 zł netto
80 wizytówek NAP = 320,00 zł netto
Oferta na Portale Ogłoszeniowe :
- sprawdzona lista ponad 100 portali ogłoszeniowych gdzie można dodać ogłoszenie wraz z klikalnym linkiem do Twojej strony WWW
- każdy wpis ogłoszeniowy posiada unikalny opis
- Trust Flow od 49 do 1 - Citta Flow od 52 do 4 - najlepsze miejsca w SIECI
- Każdy portal ogłoszeniowy posiada klikalny link do Twojej strony www
- Gwarancja indeksacji Wpisów w Portalach Ogłoszeniowych + rozliczenie od wysłanego raportu
50 wpisów na portalach ogłoszeniowych = 100,00 zł netto
100 wpisów na portalach ogłoszeniowych = 200,00 zł netto
Oferta na Katalogowanie :
25 najlepszych katalogów (każdy katalog unikalny opis) - 160,00 zł netto
50 najlepszych katalogów (każdy katalog unikalny opis, unikalne IP, unikalna domena) - 299,00 zł netto
Cena za katalogi zawiera już koszty sms-ów za aktywacje wpisów.
Przy większych zamówieniach możliwe rabaty.
Do zlecenia potrzebujemy dane firmy (do wizytówek NAP) nazwa, adres, nip, mail, telefon + strona internetowa
Do Portali ogłoszeniowych strona www + mail + telefon + ewentualne podstawowe dane osoby/firmy.
Do katalogów - strona www + tytuł + słowa kluczowe do tekstów
Wszystko otrzymasz w pełnym raporcie. Na poczet zlecenia zakładane są osobne maile, które później stają się właścicielem osoby zamawiającej.
Kontakt:
seomarkketing@gmail.com
Tel : 600 941 476
Dane firmy:
Zakład Handlowo Usługowy
ul. Strzeszyce 68
34-603 UJANOWICE
NIP - 7371010522
-
By Normx
Dzień dobry
Jestem doświadczonym copywriterem, który działa w branży od długiego czasu. Współpracowałem z wieloma klientami przy różnych projektach. Dzięki temu posiadam wiedzę na temat tworzenia treści dostosowanych do potrzeb. Tworzyłem również teksty w ramach kampanii content marketingowych.
Tworzę zarówno teksty seo, zapleczowe, opisy produktów, jak teksty specjalistyczne. Stawki zaczynają się już od 5 zł netto za 1000 zzs.
Rozliczenie na podstawie faktury VAT.
Zapraszam do kontaktu pod adresem email: kontakt@twojcopywriter24.pl (dla zainteresowanych mogę podesłać przykłady moich realizacji).
Dane firmy:
Fundacja Rozwoju Przedsiębiorczości "Twój StartUp"
ul. Żurawia 6/12, lok. 766
00-503 Warszawa
NIP: 5213641211
-
By spooki
Taka informacja widnieje na wszystkich stronach katalogu:
Czyli ostatni duży polski portal, zamyka swój katalog stron.
-
Recommended Posts