Katalogi ślubne - WideoTopia.pl, Cnws.pl (moderowane)
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By cannot
Sprzedam domenę pnstudio.pl po studiu graficznym / studio graficzne / fotografia / fotografia kulinarna /loga
Domena z 2014r.
Trust Flow - 34
Zapraszam do składania ofert poprzez Aftermarket: https://www.aftermarket.pl/domena/pnstudio.pl?nostat=1&test_a=0&utm_source=direct_entry
Kontakt:kamwisniak(@)wp.pl
-
By Lutmark
Opis: Posiadam domenę internetową na sprzedaż idealnie nadającą się do podpięcia pod forum o tematyce fotograficznej. Może być użyte pod forum fotograficzne o ogólnej kategorii jak i np. o fotografii przyrody, reportaż, sport, o forum o sprzęcie fotograficznym jak i o fotografii cyfrowej a nawet fotografii analogowej czyli tradycyjnej.
Moje dane to:
Imię: Marcin
Nazwisko: Jurkiewicz
E-mail.: jurkiewicz.foto@gmail.com
UWAGA! nie wystawiam faktury VAT.
-
By PanTomek
Cześć wszystkim! Potrzebuję porady, może pomożecie ;)
Dwa pytania:
1. Jak to jest z tą legalnością bazy w kontekście RODO - mam bazę maili, zgłoszona do GIODO, zdobyta na zasadzie double opt-in, gdzie użytkownik zostawia swój adres, aby dostać 'freebie' i dostaje mail, w którym proszony jest o potwierdzenie rejestracji do newslettera. Tutaj chyba nie można się do niczego przyczepić? Teraz plan jest taki, aby napisać ładną politykę prywatności i w tym mailu z zapisem do newslettera linkować do niej, podając też informację, że przy zapisie uzytkownik zgadza sie na udostępnienie danych zgodnie z tym, co napisane w PP. Czy to jest odpowiednie podejscie do RODO, czy trzeba inaczej?(nie zbieram danych osobowych, same maile) Jesteście w stanie podać jakieś źródła, na bazie których można taka politykę prywatności pod RODO napisać?
2. SEO - czy dobrą praktyką jest przy prowadzeniu PhotoStocka otagowanie zdjęć najważniejszymi słowami kluczowymi, jak np 'free pics', 'free photos', no wiecie. Przy bazie kilku tys zdjęć, z których każde ma swoja podstronę, to wydaje sie być dobrym ruchem pod SEO, ale czy algo-roboty wujka google nie patrzą na takie praktyki spode lba? Czy to jest w ogole dopuszczalne?
A jeśli nie, czy dodanie na podstrony krótkiego tekstu SEO-marketingowego ze słowami kluczowymi typu 'najlepsze darmowe zdjęcia, jak je zobaczysz, to padniesz z przejęcia' jest okay? Thank you from the mountain.
O kurcze. nie spodziewałem się, że kolor zostanie ;o
-
By salab
Witam
Kończymy właśnie ostatnie prace nad modułem katalogu stron w portalu www.weselneporady.pl i z tej opacji mam dla Was 40 kodów na wpisy premium (brązowy).
Sam portal istnieje w sieci od kilku lat, do tej pory nie miał jednak modułu katalogu
Aby dodać stronę do spisu, należy najpierw zarejestrować konto użytkownika. Proszę o unikalne wpisy.
Lista kodów na wpis premium:
egkk-bovh-kvvh 7c1a-wjhu-gumv zjez-3sj3-w08m zqsh-ktrj-dcnq wdzo-ci62-drc7 uqpx-cnko-5kc3 kyhm-zywe-e9pw xnvg-nzsg-qx3c o2yt-mik4-dpfk dz2j-naxa-tfdi lneb-0xoj-pirg 112r-lzci-ryrf 6fzh-fdxk-0sie iysh-dce8-7yzn 7snf-dlgp-fviv d1vi-f9xi-ycfd hxfp-rrgc-ereb mgn8-xs0u-tfup lron-zbxz-somq kv6e-3txp-gkyw kyos-gg18-u1cw nnld-yr8r-uvs6 lmmp-t9dn-ract zuuv-lfzn-83md iuoq-d7hf-r1dc 8fc3-nqsv-va3i qrqu-9rp1-u2mz irhc-hgyf-uubn jwqg-ajda-sp0m 23om-icen-uihf xrjj-ctft-82yj msua-ng9u-ai08 xllh-shvx-a0yk dpsj-cqqo-hr0s v9gx-dotc-okjb oaye-2jgz-6qss vaq4-mx6t-7gtt emvh-zdl1-l3wp vkaq-gzgq-fmfv ga5p-d05p-whsc
Mile widziany feedback (merytoryczny).
pozdrawiam,
Krzysztof Balicki
-
By Kamis086
Witam rynek ślubny co raz bardziej rozwija się. Do sprzedania posiadam 2 idealne pod tą dziedziną domeny.
Slubneuslugi.pl
https://www.aftermarket.pl/domena/slubneuslugi.pl
Wesepnysamochod.pl
https://www.aftermarket.pl/domena/weselnysamochod.pl
Zapraszam do zakupu.
Kontakt Gizchina.pl@gmail.com
-
Recommended Posts