MajesticSEO nie czyta strony
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By okazwłoka
Do zaoferowania mamy serwis pobierający dane z majestic.com. Pobieramy takie parametry jak:
Trust Flow Citation Flow External Backlinks (fresh i historical) Referring Domains (fresh i historical) Referring IPs (fresh i historical) Referring Subnets (fresh i historical) External Backlinks (fresh i historical) ilość domen Edu ilość domen Gov ilość linków Edu ilość linków Gov ilość zaindeksowanych URL procent nofollow rozkład anchorów (fraza : procentowy udział : ilość) title
Dostępne pakiety (ważne przez 365 dni), ceny brutto za określoną ilość domen do sprawdzenia:
1 000, cena 15 PLN
2 500, cena 30 PLN
5 000, cena 55 PLN
10 000, cena 100 PLN
Adres serwisu: http://mj.i4a.pl
Właściciel serwisu: Seo Solutions Kustronia 4/90 43-300 Bielsko-Biała NIP. 5472108546 seosolutions@i4a.pl -
By konst-anty
mam takie pytanie od jakiegoś miesiąca subskrybuje majestic seo, część dodanych linków do stron, którymi się opiekuje pojawie się w majestic ale znacząca część linków nie widnieje w spisie, czy jest to kwestia niedoskonałości programu czy np. linki jeszcze nie są zaindeksowane ?
moje wrażenie na temat webmaster tools jest jeszcze gorsze jeśli chodzi o wykrywalność dodawanych linków. Tzn link jest dodany, został zrobiony ping a czasem też podlinkowanie go i nie daje to żadnego efektu.
-
By iknil
Raport składa się z pięciu elementów:
Majestic SEO - surowe dane z majestic.com
Ahrefs - surowe dane z ahrefs.com
Majestic SEO & Ahrefs - elementy wspólne (adres, domena, anchor, itp) i najważniejsze wskaźniki z wymienionych narzędzi (Trust Flow, Citation Flow, Ahrefs Rank)
SiteCondition - surowe dane z sitecondition.com wygenerowane na podstawie uzyskanych wcześniej odnośników
MS | A | S - finalny raport, przydatny przy filtrach lub analizie konkurencji
W jednym miejscu możemy przeanalizować kilkanaście parametrów z trzech niezależnych narzędzi.
Majestic SEO & Ahrefs
MS | A | S
Koszt: 123 PLN brutto (do 5000 backlinków).
Przebieg współpracy:
przesłanie adresu/ów
FV i płatność
raport
-------------------------------------------------
-------------------------------------------------
-
By Luke_
Witam wszystkich, z racji tego, że to mój pierwszy post na forum PiO.
Jeśli wybrałem zły dział - proszę o wyrozumiałość.
Przechodząc do rzeczy, mam dość męczący problem, gdyż w SWL-u e-Weblink.com punkty są naliczane również w oparciu o dane z Majestic SEO. Gdy strona nie ma (wg Majestica) przynajmniej 1000 backlinków w ciągu miesiąca, to jej punkty spadają praktycznie do zera. Najciekawsze jest to, że strona miała przynajmniej 1000 BL już parę dni po dodaniu do e-Weblinka.
Aktualnie Ahrefs.com pokazuje 3.1 K backlinków, a Majestic SEO nadal, jak uparty - external backlinks: 1.
I jak tu z takim zachowaniem dojść do ładu? Teraz po kolei będę tracił wszystkie punkty tylko przez to, że robot Majestica nie dotarł tam, gdzie powinien? Macie jakiś pomysł na rozwiązanie tej sytuacji?
-
Recommended Posts