[Sprzedam] Teksty - recenzje filmowe, piłka nożna, public relations, kultura, geriatria, psychologia, logopedia - sprawdź!
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By Lars
Oferuję wykonanie linków w prywatnych witrynach w konstrukcji silosów tematycznych wraz z mocnym linkowaniem zewnętrznym.
Uwaga: W tej ofercie proponuję efektywne i bezpieczne rozwiązania pozycjonowania a nie wysokie metryki firm nie powiązanych z Google. Model linkowania polegający na optymalnym wykorzystaniu linkowania wewnętrznego jest przeze mnie przetestowany i przyniósł bardzo pozytywne efekty.
Bardzo mocne linki z artykułów tematycznych, zoptymalizowanych pod kątem przepływu mocy i mocno podlinkowanych wewnętrznie i zewnętrznie
Silosy – grupa podstron powiązanych tematycznie, połączonych w strukturze linków.
W skład oferty wchodzi:
Artykuł z linkiem w prywatnej witrynie w domenie,
Zoptymalizowane podlinkowanie wewnętrzne ( w ramach silosu, tematyczne anchory),
Zoptymalizowane podlinkowanie zewnętrzne
Link
Link dofollow
Na cały czas funkcjonowania witryn
Link umieszczony w treści artykułu lub pod artykułem
Mogą być różne rodzaje stron (serwisy z artykułami, strony marketingowe, inne)
Zróżnicowane IP, w tym dedykowane
Zróżnicowne DNS-y
Artykuły tematycznie powiązane z linkowaną stroną,
1000-2000 zn.
Tym co stanowi o skuteczności oferowanych linków jest zoptymalizowane linkowanie wewnętrzne oraz zewnętrzne
Linkowanie wewnętrzne
Linkowanie wewnętrzne odbywa się w ramach silosa, czyli podstrona z artykułem jest podlinkowana z i innych podstron o tej samej tematyce.
Silos zbudowany w konstrukcji tagu. Linkowanie wewnętrzne odbywa się od strony tagu oraz drugiego postu z tego samego tagu.
Linkowanie zewnętrzne
Podlinkowane podstrony z artykułem, stroną tagu i drugim postem.
Linkowanie zewnętrzne z różnych źródeł, moga to być:
Profile,
Web 2.0
100 x artykuł
100 x strona tagu
100 x post
Ceny netto:
10 linków - 200 zł
20 linków - 360 zł
30 linków - 480 zł
40 linków - 560 zł
50 linków - 600 zł
Termin realizacji- 14 dni roboczych.
Chętnie odpowiem na dodatkowe pytania
Uwagi:
Nie przyjmuję zleceń dotyczących branż: kredytowej, dla dorosłych ani również polityki. Nie przyjmuje zleceń dotyczących treści niezgodnych z polskim prawem.
Zastrzegam sobie możliwość odmówienia przyjęcia zlecenia bez podania przyczyny.
Oferta freelancera
Faktury VAT z useme.
Kontakt:
Priv lub poczta35@rocketmail.com
Zapraszam
-
By Copywriter24pl
Dzień Dobry
Realizuję profesjonalne artykuły dla celów pozycjonowania:
precle - od 1,50zł zaplecza - od 1.8zł, Opisy kategorii - od 2,20zł, Artykuły tematyczne i blogi - od 2.50zł
Podane powyżej stawki dotyczą 1000 znaków ze spacją i są to kwoty netto.
Wykonane przeze mnie artykuły cechuje:
terminowość - najważniejsza rzecz w tej branży, sam prowadziłem copywriterów i wiem, jak irytujące jest wieczne "proszenie się" o wykonanie zlecenia, wysoka jakość - staram się "nie lać wody" w artykułach. W prostszych tekstach wolę wcześniej zapoznać się z tematem i poruszać się w nim. Przy artykułach bardziej wymagających przygotowuje się odpowiednio merytorycznie - mam dostęp do m.in baz naukowych, wydań profesjonalnych artykułów branżowych, unikalność - artykuły pochodzą spod mojej ręki lub ręki współpracowników, zero copy-paste lub bezmyślnego "przeredagowywania", zgodność ze standardami SEO - dbam o optymalną pod pozycjonowanie strukturę artykułu, staram się przygotowywać teksty tak, aby były przejrzyste.
Zapraszam do kontaktu:
copywriter24pl@gmail.com
-
By dream*
Jak w temacie, kupię artykuły z linkiem dofollow.
Link dożywotni (tj do czasu istnienia serwisu)
tematyka: psychologia, zdrowie, uzależnienia
zależy mi na jakościowych serwisach (chętnie z ruchem)
kontakt: alina@dudzic.pl
-
By Copywritin9
Witam,
Od 3 lat świadczę usługi copywriterskie dla firm i klientów indywidualnych. Manipuluję słowem w taki sposób, aby napisane przeze mnie teksty zaciekawiły odbiorców i zwiększyły sprzedaż. W umiejętny sposób przekonam potencjalnych klientów, aby kupowali właśnie u Ciebie. Pomogę Ci nie tylko zaistnieć w wyszukiwarkach internetowych, ale przede wszystkim zająć w nich wysoką pozycję. Chętnie zajmę się Twoim marketingiem i pomogę Ci osiągnąć sukces.
Oferuję copywriting:
- artykuły sponsorowane i blogowe
- artykuły tematyczne
- poradniki
- wysokiej jakości teksty content marketingowe
- artykuły sponsorowane
- teksty informacyjne
- wpisy do social mediów
- treści reklamowe
- opisy kategorii i produktów
- zoptymalizowane teksty SEO
Podejmę się:
- prowadzenia blogów, stron i kont w social mediach
- redakcję tekstów
- tłumaczenie treści
- przepisywanie tekstów
Gwarantuję indywidualne podejście do każdego zlecenia. Dbam o dobrą komunikację, staram się zrozumieć potrzeby Klienta i zrealizować powierzone mi zadanie we właściwy sposób. Jestem młodą osobą i nie myślę stereotypowo. Mam skończone 2 fakultety i dużą wiedzę w wielu dziedzinach. Zanim rozpocznę pracę przygotowuję strategię, która pozwoli mi wykonać zlecenie szybko i solidnie. Zapewniam terminowość i widoczne efekty współpracy.
Na życzenie przygotuję tekst próbny.
Zapraszam do kontaktu
copywritin9@gmail.com
-
By Copywritin9
Witam,
Od 3 lat świadczę usługi copywriterskie dla firm i klientów indywidualnych. Manipuluję słowem w taki sposób, aby napisane przeze mnie teksty zaciekawiły odbiorców i zwiększyły sprzedaż. W umiejętny sposób przekonam potencjalnych klientów, aby kupowali właśnie u Ciebie. Pomogę Ci nie tylko zaistnieć w wyszukiwarkach internetowych, ale przede wszystkim zająć w nich wysoką pozycję. Chętnie zajmę się Twoim marketingiem i pomogę Ci osiągnąć sukces.
Oferuję copywriting:
- artykuły sponsorowane i blogowe
- artykuły tematyczne
- poradniki
- wysokiej jakości teksty content marketingowe
- artykuły sponsorowane
- teksty informacyjne
- wpisy do social mediów
- treści reklamowe
- opisy kategorii i produktów
- zoptymalizowane teksty SEO
Podejmę się:
- prowadzenia blogów, stron i kont w social mediach
- redakcję tekstów
- tłumaczenie treści
- przepisywanie tekstów
Gwarantuję indywidualne podejście do każdego zlecenia. Dbam o dobrą komunikację, staram się zrozumieć potrzeby Klienta i zrealizować powierzone mi zadanie we właściwy sposób. Jestem młodą osobą i nie myślę stereotypowo. Mam skończone 2 fakultety i dużą wiedzę w wielu dziedzinach. Zanim rozpocznę pracę przygotowuję strategię, która pozwoli mi wykonać zlecenie szybko i solidnie. Zapewniam terminowość i widoczne efekty współpracy.
Na życzenie przygotuję tekst próbny.
Zapraszam do kontaktu
copywritin9@gmail.com
-
Recommended Posts