Problem Z Home Title
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By Presta
Cześć, co uważacie o stosowaniu znaków zapytania w meta danych ? Chcę zamieścić "?" w niektórych tytułach i opisach. Czy nie będzie to szkodliwe pod SEO ?
-
By stivo
Witam
Mam takie pytanie. Postawiłem nowy serwis który ma się pozycjonować na frazy "zepsuty telewizor" "zepsuty telefon" itd. Domena to zepsute.pl
Pytanie : czy jako title muszę podawać zamiast "Telefon Sony" frazę "Zepsuty telefon Sony" czy wyszukiwarki na podstawie nazwy mojej domeny to sobie same jakoś uzupełnią?
Dzięki za odpowiedzi
Sławek
-
By o2xlc
Witajcie, potrzebuję porady jak najlepiej tworzyć nazwy produktów pod kątem SEO.
Do tej pory zawsze sądziłem, że tworząc nazwę produktu najlepiej robić wykorzystując popularne keywordy np.
Smartfon Samsung Galaxy S9 różowy Rower stacjonarny Sapphire Smart SG--250b niebieski itp
Duże sklepy jak np. x-kom, komputronik nie dają generycznych keywordów do nazw i dają nazwy w stylu:
Samsung Galaxy S9 różowy Sapphire Smart SG--250b niebieski
Zastanawiam się dlaczego. Czy ktoś może wyjaśnić jaka logika kryje się za takim schematem?
-
By roman2018
Witam,
robię stronę tematyka grawer laserowy i wiem, że nasycenie słowami kluczowymi to max 3% i wszystko byłoby OK, bo w tekście mam właśnie te 3%, ale jak wliczam img ALT to trochę masakra, bo:
Chcę umieścić zdjęcia przykładowych wzorów dla klientów i w ALT wpisuję w każdy obrazek (a mam ich około 50) tekst typu: "wzór grawera dla księgowej" "wzór grawera dla radcy prawnego" itd. i jak sami widzicie słowo grawer i wzór w samym ALT wychodzi po 50 razy.
Co zrobić? Czy zrezygnować w ALT ze słów wzór i grawer? i zostawić tylko "dla księgowej" "dla radcy" ? Czy w ogóle nie dawać ALT? A może zostawić te ALTy skoro faktycznie w nich są te obrazki?
Dodam, że nad zdjęciami mam <H2>Wzory graweru.
Proszę o podpowiedź, nie chcę zostać uznany przez google za "spamera", bo content mam mocny
-
By JaneSmith
Jak Waszym zdaniem reaguje Google: negatywnie / ignoruje znaki specjale zamieszczane w Title strony?
Chodzi mi o wszelkiego rodzaju: gwiazdki, serduszka, kropki.
-
Recommended Posts