[SPRZEDAM] teksty Boże narodzenie, sylwester
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By MaxPan
W tym temacie dajemy linki do ofert lub opisujemy własną ofertę. Jeśli podajemy reflink obowiązkowo podajemy również link "czysty" i opisujemy który jest który
Jeśli piszemy o własnej ofercie obowiązkowo zaznaczamy konkretnie od kiedy do kiedy obowiązuje promocją oraz podajemy poprzednią cenę ( bez promocji), dane kontaktowe.
-
By Guest cisu80
Witam serdecznie
Dziś chciałbym Wam zaoferować swoje usługi copywriterskie, które świadczę już od dosyć długiego czasu(prawie 3 lata), dzięki czemu jestem w stanie dopasować się niemal do każdego zlecenia. Pisze nie tylko teksty preclowe, ale również treść na strony www, ulotki czy też całe oferty sprzedażowe.
Jeśli chodzi o warunki cenowe, to jestem osobą bardzo elastyczną i na pewno się dogadamy, dlatego też nie będę podawał dokładnego cennika, gdyż i tak za wiele on nie wniesie.
Oczywiście na życzenie wysyłam przykładowe, darmowe próbki moich możliwości.
Co mnie motywuje? Otóż chciałbym wybrać się w góry na Sylwestra ze znajomymi, jednak niestety moje skromne fundusze nie pozwalają, a jak na złość zakończyłem współpracę z moim dotychczasowym klientem, gdyż wyjechał sobie na święta do rodziny. Perspektywa spędzenia Sylwestra z Polsatem mi nie bardzo odpowiada, tak więc pilnie potrzebuję zleceń.
Spokojnie, nic nie będzie robione na odwal, do tej pory obsłużyłem przez kilka lat kilkuset klientów i miałem zaledwie kilka reklamacji odnośnie tekstów, co traktuję jako wynik bardzo dobry.
Nie biorę zaliczek, płacisz dopiero po otrzymaniu tekstów. Możesz być pewny, że artykuły będziesz miał na czas i dobrej jakości, gdyż i mi zależy na czasie
Zapraszam natomiast do kontaktu pod adresem: copitxt@gmail.com
-
Recommended Posts