Sign in to follow this
Followers
0

0 odwiedzin w serwisie, mimo jego poprawnego działania
By
oszust88, in Google Analytics
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By skibbbi
Hej,
Znikają mi dane w Analytics... przed chwilą miałem chat z help deskiem od Google Ads i konsultant potwierdził problem i ma odpowiedzieć za 72 godziny. Jestem ciekaw czy u Was też to występuje czy to tylko problem mojego konta.
Temat dotyczy małej strony firmowej. Jak odtworzyć problem... procedura powtórzona przez konsultanta Google i też wystąpił ten błąd.
1. Google Analytics -> Zachowanie -> Zawartość witryny -> Wszystkie strony
2. Zakres dat: 16.04.2015 - 28.11.2018
3. Wymiar podstawowy: Strona
4. Unikalne odsłony - podsumowanie: 545 253 - 1.jpg
5. Po włączeniu wymiaru dodatkowego - Typ ruchu: już tylko 312 639 - 2.jpg
6. Zniknęło ponad 200 tys. odsłon
7. Poprawne działanie systemu występuje od dnia 29.09.2016 sprawdźcie załącznik 3.jpg i 4.jpg i parametr %całości w poszczególnych kolumnach.
Co ciekawe gdy nie jest włączony wymiar dodatkowy to w posumowaniu % całości: jest prawidłowo 100 %, ale po dodaniu wynik wygląda następująco % całości: 57,34%. Wygląda na to, że dane statyk mają jakieś metadane i przy tak długim okresie analizy system je filtruje.
Problem odtworzony przez konsultanta Google na moim koncie, jestem ciekaw czy tylko u mnie to występuje...
Pozdrawiam,
Skibbbi
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
-
By ojciec17
Cześć.
Dawno nie używałem GTM. Może ktoś powiedziec, dlaczego nie działa panel debugger po włączeniu w tryb podglądu?
Mam problem z ustawieniem kodu śledzenia dla połączeń telefonicznych.
Tag opublikowany, ale Tag Assistant go nie pokazuje.
Z góry dzięki za pomoc.
-
By FLOWSEO
Dzień dobry!
strona Klienta, któremu prowadzę kampanię ma elementy onepage - jest nim na przykład kontakt, który ma strukturę url nazwa-firmy.pl/#kontakt.
Ustawienie celu na przejście na kontakt nie działa, prawdopodobnie z uwagi na hash.
Czy możecie polecić jakieś rozwiązanie lub sposób utworzenia takiego celu?
-
By centrum-opinii.pl
Dzień dobry. Zauważyłem pewną dziwną prawidłowość. Pozyskuję ruch na stronę z facebooka.
Dodaję wpisy przez skracacz linków (np goo.gl) i statystyki wynoszą załóżmy kilka tysięcy wejść. W tym samym czasie statystyki analytics pokazują tylko kilkaset wejść. Sposób reklamy jest taki, że raczej wyklucza pojedyncze osoby klikające wielokrotnie w link (przynajmniej aż na taką skalę). Spotkał się ktoś z Was z czymś takim?
-
By asseq
W jaki sposób zrobić raport w Analytics podstron zyskujących popularność? Czyli podstrony, w które w ostatnim czasie mają znacznie więcej wejść niż w poprzednich tygodniach/miesiąc. Robił ktoś coś kiedyś takiego?
-