Jump to content
Sign in to follow this  
Loniu

GSite Crawler problem

Recommended Posts

Witam posiadam program GSite Crawler mam problem, kiedy dodaje strone nie chce nawet ten program przypisywac linkow. Wlacza sie pokazuje tylko jeden link strony glownej domeny i po 10 sek konczy prace. Kiedys nie mialem z tym problemu ae tez mialem inna domene i przypisywalo mi linki ok 5h. Co to moze byc cos blokuje? Usuwalem wszystko z robot.txt tez nie chce ruszyc.

User-agent: *

Disallow: /admin/

Disallow: gg.php

Disallow: gg.htm

Disallow: privmsg.php

Disallow: privmsg.htm

Disallow: report.php

Disallow: report.htm

Disallow: tellafriend.php

Disallow: tellafriend.htm

PS: Jesli wstawilem temat do zlego dzialu to prosze o przeniesienie, przepraszam

Z gory dziekuje

Pozdrawiam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Terms of Use Privacy Policy