[Kupię] kupony AdWords
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By grzessiek
Sprzedam 8 kuponów Google Adwords "Wydaj 100 zł a otrzymasz 250 zł". Kupony ważne do 31 grudnia 2014r.
Oferty proszę kierować na PW.
Pozdrawiam.
-
By ErnestM
Witam, mam do zaoferowania kupony AdWords o wartosci ~415 PLN/sztuka. Kupony dzialaja dla kont ktore nie istnieja dluzej niz 12 dni.
Kupony dzialaja w Polsce, sam przed chwila wszystkie wpisywalem i testowalem, kiedy kupon zostaje przyjety klikam na cofnij i kupon pozostaje niewykorzystany.
Kupon nalezy uzyc jak najszybciej!
Kupony dzialaja 100% na polskich kontach! Sa to kupony w starej postaci: xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx
Ceny:
1 kupon - 45 zlotych
10 kuponow - 400 PLN
Waznosc 8 dni.
Aktualnie dostepna ilosc: 37 kupony.
Platnosc PayPal/Przelew, konto zweryfikowane ponad 500 platnosci, istniejace od 6 lat.
Dostepne sa rowniez kupony €80 euro wazne do konca roku, ilosc 15, cena 30 zlotych / kupon.
Prosze zglaszac sie przez PW.
Damian Musial
Kalwaryjska 35A/101
30-504 Kraków
-
By DFAG
Czy naprawdę tak trudne do ogarnięcia jest przez mózgi niektórych osób z tego forum, że sprzedaż kuponów adwords jest łamaniem regulaminu i może więcej szkód niż korzyści wyrządzić ?
Jeden z podstawowych zapisów to:
Kwoty promocyjnej nie można odstępować innym osobom ani sprzedawać jej lub wymieniać, bez względu na tytuł prawny.
To takie trudne? Nie ogarniacie tego?
-
By ErnestM
Witam, mam do zaoferowania kupony AdWords o wartosci 420 PLN/sztuke. Kupony dzialaja dla kont ktore nie istnieja dluzej niz 10 dni.
Ceny:
1 kupon - 35 zlotych
10 kupnów - 300 zlotych
20 kuponów - 550 zlotych.
100 kuponow - 2200 zlotych.
dostepne sa rozne ilosci. Jesli bedziesz brac kupony regularnie (na przyklad co tydzien 10 kuponow) jestem w stanie zaoferowac znizki ale dopiero od nastepnego zakupu.
Platnosc PayPalem, konto zweryfikowane ponad 500 platnosci, istniejace od 6 lat.
Damian Musial
Kalwaryjska 35A/101
30-504 Kraków
-
By ErnestM
Witam, mam do zaoferowania kupony AdWords o wartosci 420 PLN/sztuke. Kupony dzialaja dla kont ktore nie istnieja dluzej niz 10 dni.
Ceny:
1 kupon - 35 zlotych
10 kupnów - 300 zlotych
20 kuponów - 550 zlotych.
100 kuponow - 2200 zlotych.
dostepne sa rozne ilosci. Jesli bedziesz brac kupony regularnie (na przyklad co tydzien 10 kuponow) jestem w stanie zaoferowac znizki ale dopiero od nastepnego zakupu.
Platnosc PayPalem, konto zweryfikowane ponad 500 platnosci, istniejace od 6 lat.
Damian Musial
Kalwaryjska 35A/101
30-504 Kraków
-
Recommended Posts