Szukam specjalisty od integracji strony z iframe.
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By Mclain
Słuchajcie, nie wiem nawet jak dodać do tego tytuł, dlatego przepraszam jeśli napisałem głupoty.
Chodzi mi o coś takiego.
Da się to zrobić jednym poleceniem w arkuszach google?
-
By tomcool
Witam wszystkim forumowiczów.
Mam następujący problem. Chce przenieść wszystkie istniejące treści na zupełnie nową stronę ponieważ na starej mam wszystko pochrzanione. Jest to strona z obrazkami (memy) na Drupalu 7. Najbardziej denerwującym faktem jest że nie potrafię z integrować/naprawić poprawnego funkjonowania funkcji Lubie to/Udostępniania. Na pewno źle to działa. Strona przejąłem już jakiś czas temu i stąd też mam poniekąd problem. Ale do rzeczy.
1) Jak przenieść instniejące treśći na nową stronę aby zachować dotychczasowe treści (obrazki) bez szwanku na liczbe like-ów FB pod nimi. Owe like służą do tworzenia rankingów najlepszych obrazków itp.
2) Czy lepiej przenieść to np na nowego Drupala ? Czy bez sensu jest tak duży cms do tego ?
Wiem że dobrze byłoby naprawić po prostu stronę ale po perturbacjach oraz przemyśleniach nie warto ponieważ naprawdę jest tam jeden wielki misz masz i mam już dość.
-
By Splatt28
Cześć, mam problem z dopasowywaniem iframe do całości strony.
Tutaj macie przykład https://sklepdruku.pl/project/wizytowki-klasyczne/ to najlepiej zoaczycie o co mi dokładnie chodzi.
Aktualnie ustawiłem stałą wysokość iframe, ale chciałbym, żeby po zmianie szerokości strony iframe autoatycznie rozszerzał się do zawartości, która jest wewnątrz.
-
By Aerografit
Optymalizatorzy, mam mały problem i szukam wydaje mi się bardzo prostego rozwiązania, ale jako że jestem raczej amatorem to nie potrafię go znaleźć. Mam sporo filmików z Youtube'a umieszczonego na swojej podstronie w ramce (Iframe), co jest dla mnie super sprawą, bo odwiedzający widzi miniaturki, klika i od razu puszcza mu się odpowiedni filmik. Każdy filmik jest zamieszczony na stronce w postaci takiego kodu:
Problem w tym, że trochę czasu mija zanim te wszystkie miniaturki filmików się załadują. W dodatku ładują się nie po kolei od góry na dół tylko losowo. Mam szybkie łącze więc nie jest źle, ale jak ktoś ma słabsze, albo przegląda w telefonie to musi nieźle psioczyć.
Czy istnieje takie rozwiązanie, żeby wpierw ładowały się i wyświetlały się np. same miniaturki w postaci zwykłych obrazków JPG umieszczonych na moim serwerze, a po kliknięciu na nie dopiero ładowało ten filmik/iframkę ?
Ewentualnie jakiś inny sprytny pomysł?
Jakby coś poniżej link do tej podstrony z filmikami:
http://www.aerografit.pl/aerograf-filmiki.html
-
By Sławomir
Witam.
Zlecę właściwe zmapowanie indywidualnego pliku xml. z produktami hurtowni do sklepu internetowego.
A więc integrację hurtowni ze sklepem. Jest to plik gateway xml. z produktami, oraz plik CSV z odpowiednimi rozmiarami.
Plik Gateway xml i CSV. podeślę już zainteresowanym.
Pozdrawiam
Sławomir Pach
WDane kontaktowe:
slawomirpach@gmail.com
w tagu
będą widoczne tylko dla zalogowanych
-
Recommended Posts