-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By Mroczo
Tak jak w temacie poszukuję copywritera do przygotowania treści w jakości preclowej.
Stawka do ustalenia indywidualnie.
Osoby zainteresowane proszę o kontakt @ lub przez PW.
Pozdrawiam
-
By zaklopotanyBolek
W związku z rozwojem naszej spółki tym razem poszukujemy osoby na stanowisko Specjalista ds. SEO - praca stała na umowę, może być też pół etatu lub zlecenia - napisz jaka oferta Cię interesuje
Główne obowiązki:
- optymalizacja stron
- budowa i zarządzanie zapleczem pozycjonerskim
- obsługa narzędzi wspomagających seo - prosze o wypisanie używanych oraz stopień zaawansowania np: zennoposter - poziom zaawansowany itp
- analiza efektów i skuteczności poszczególnych zadań
- współpraca z copywriterami
Oferujemy
- pracę zdalną
- pracę przy konkretnych projektach
- atrakcyjne wynagrodzenie w zależności od doświadczenia i umiejętności
- premię za dobre wyniki
- możliwość realizacji własnych pomysłów i wdrażanie własnych kreatywnych rozwiązań
Przy aplikowaniu na stanowisko proszę o wyrażenie zgody na przetworzenie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 o ochronie danych osobowych.
Kontakt:
pytanie.norwich@gmail.com
-
By zaklopotanyBolek
Szukam firmy lub freelancera do stałej współpracy w zakresie linkbuildingu - do pozycjonowania sklepu internetowego - branża tekstylna. Interesuje mnie dłuższa współpraca poszukuję osoby, która zajmie się pozyskiwaniem wartościowych linków dla naszego serwisu. Przy efektach z chęcią dam kolejne projekty - nie wyrabiam się z pracą i szukam po prostu kogoś do pomocy.
Forma współpracy/rozliczenia:
- umowa zlecenie (jeśli jesteś studentem/uczniem)
- faktura
- inne formy, możliwe uzgodnienie
Prosimy o zgłoszenia drogą mailową. W odpowiedzi na zgłoszenie proszę podać:
- dostępną formę rozliczenia,
- oczekiwanego wynagrodzenia
Kontakt:
pytanie.norwich@gmail.com
-
By Banic
Cześć,
Do współpracy poszukuję link buildera, który wspierałby mnie w pozyskiwaniu linków na rynek Niemiecki. Interesują mnie linki z forów, ogłoszeń, serwisów agregujących grafiki, blogów.
Założenia:
Publikacja linków w obrębie serwisów, które mają aktywnych użytkowników. DR (domain rataing - parametr z Ahrefsa) minimum 30. Link umieszczany w treści komentarza/postu, nie w stopce, nie w profilu, nie w nazwie itp. Anchor w formacie adresu URL. Miejsce publikacji powiązane tematycznie z linkiem docelowym. 10 - 20 linków do pozyskania w miesiącu. Chcemy pozyskać naturalny ruch. Linki wstawiamy ręcznie
Możliwa stała współpraca.
Proszę o przesłanie oferty (przykładowe publikacje, cena) na adres - banic@o2.pl lub priv na PiO.
-
By gniotek
Witam serdecznie,
zlecę komuś ogarniętemu w klockach wordpressa i znającemu szablon RonneBy modyfikacje do strony polegające na zmianie pracy skryptów lightboxa i kilka innych drobnych napraw optymalizacyjnych witryny.
Osoby zainteresowane proszę o mail: ojmichal@gmail.com
Pozdrawiam,
Michał
-
Recommended Posts