Jump to content
okazwłoka

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

Recommended Posts

Jeśli chodzi o synonimy dla linków generowanych - proszę pobrać ostatnią paczkę i podmienić plik bazadon.php - ewentualnie proszę o info na mail podeślę wtedy sam plik.

Żeby dodawać nieunikalne wystarczy zdjąć unique w danej bazie_priv z pola "adres".


Sprzedam zaplecze LinkTak.pl

sprzedane, proszę nie pisać...

Share this post


Link to post
Share on other sites
- Zacząlem 2gi projekt i jak klikałem na "Zapisz" to stworzył mi 5 projektów takich samych a nie jeden który miał aktualizować

- W texcie tworzy mi zamiast oryginalnie <a href="http:www.cos.pl"> zmiania mi na <a href=\"http: lub czasem na <a href=\\\"http: - czy tak ma być?

- i na końcu dostawia slash-a <a href="http:www.cos.pl\">

PS. "Podgląd trzeba zminić na normaly adres niech sie ukazuje a nie:

donlink.domena.pl/\"http://www.cos.pl\"

a w drugim projekcie mam"

donlink.domena.pl/\\\"http://www.cos.pl\\\"

Te slashe to problem różnic z serwerami (magic_quotes), poprawię to żeby już nie było nigdzie problemów.

To co bedzie z tymi \\ - 'krestalmi' w porjekcie?

bo mi wyskakuje "PORRAW SYNONIMY W PROJEKCIE" i niewiem co mam zrobić


Polecam instalki i dobre darmowe programy których używam / InternetSpeedTest.pl - speed test upc, orange, vectra / directX.pl - directx 9, 10, 11, 12

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Zapisz" naciska się tylko raz na samym końcu.

Szukam rozwiązania do tych slashów, na razie proszę nie używać znaków cudzysłowia w linkach. Zaraz jak będzie rozwiązanie dam znać.


Sprzedam zaplecze LinkTak.pl

sprzedane, proszę nie pisać...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, można już pobrać z ostatnej paczki, problem był z plikiem edytuj.php - już nie powinno dodawać backslachów.

Jesli nadal będzie Ci wyskakiwało "POPRAW SYNONIMYY W PROJEKCIE" proszę o info na mail.


Sprzedam zaplecze LinkTak.pl

sprzedane, proszę nie pisać...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niestety w DonLinkage jest "skopane" kodowanie w bazie i są problemy przy przenoszeniu. Teraz pracuję nad wersją 4.0 w której już będzie to rozwiązane - oczywiście przy użytkowaniu kodowanie nie sypie się, są 'jedynie' problemy przy przenoszeniu.

W nowej wersji będzie też szybsze dodawanie - będzie można jechać na kilku cronach dodających.

Do RicarG dodaje, adres w bazie musi prowadzić do sign.php

Edited by okazwłoka

Sprzedam zaplecze LinkTak.pl

sprzedane, proszę nie pisać...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja też miałem problem po przeniesieniu ale rozwiązałem to tak że export i później import z wybrana opcją UTF-8.

Później w pliku config przed końcową klamrą } dodałem mysql_query('SET NAMES latin2');

I działa elegancko.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Teraz pracuję nad wersją 4.0 w której już będzie to rozwiązane

Kiedy można się spodziewać?

Ja też miałem problem po przeniesieniu ale rozwiązałem to tak że export i później import z wybrana opcją UTF-8.

Później w pliku config przed końcową klamrą } dodałem mysql_query('SET NAMES latin2');

Spróbuję

Share this post


Link to post
Share on other sites

mysql_query('SET NAMES latin2');

Sprawdził się pomysł. Wielkie dzięki za uratowanie xxxx

Dla stron pozycjonowanych zaznaczanie WP komentarze oraz obydwie książki gości czy tylko dla zapleczy?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeśli dodajesz z bazy prywatnej to zrób jedną np. "nie dodane" i tam daj te adresy a ze względu na to, że w bazie prywatnej są tylko unikalne rekordy nie będą się strony powtarzać w różnych bazach prywatnych.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Witam

Posiadam listę kilkuset darmowy platform blogowych. W jaki sposób rozpoznać czy jest możliwość stworzenia małego zablecza z możliwością automatycznego dodawania tekstów z linkami do np grupy 30 blogów. Tak samo z wiki.

Dziękuje


Zapraszam na lotnisko modlin

Share this post


Link to post
Share on other sites

W momencie prób dodawania do RicarGBooK dla każdego adresu dostaję error

"Timeout"

Próbowałem dodawać kilkanaście razy, zawsze ten sam błąd.

Wiadomo może jak to rozwiązać ? : P


"... Z wyborem firmy SEO jest troszkę jak z wyborem marki samochodu..."

Polecam skuteczne pozycjonowanie warszawa !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Terms of Use Privacy Policy