fidox 0 Posted July 11, 2011 jak ma ktoś problemy to tu działa wszystko ok sprawdźcie u mnie na www.alewygodnie.pl mam licznik klikam i dodaje mi ładnie mam od 2 dni konto tu: XXXXX zlicza dokładnie tyle ile trzeba Quote Share this post Link to post Share on other sites
sorrow 16 Posted July 11, 2011 (edited) Reasumując według moich obserwacji możecie sobie klikać ale to jedynie podniesie wasze ego + Jeżeli plus ma być wartościowy to według mnie: Musi być spełniony warunek: jak wyszukanie danego słowa kluczowego w Google oraz kliknięcie w +1 Jeżeli kliki są masowe co kilka sekunt/minut są ignorowane i nie mają wpływu na wyszukiwanie Jeżeli użytkownik przebywa daną ilość minut na stronie i zakończy wyszukiwanie w tej kategorii nie wybierając innych wyników jest zaliczany +1 Oraz inne zależności Edited July 11, 2011 by sorrow Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dominico 0 Posted July 11, 2011 Hej jak zrobić aby znajomi wyszukując coś, nie widzieli ze danej stronie dałem +1 ? Quote Ekskluzywne Prezenty 24h - Pomysł na Prezent Zegarki - Okulary - Biżuteria - Swarovski - Charms - Perły - Portfele - Pióra - Długopisy Charms, Charmsy, Bransoletki Charms, Charm, Bransoletki Modułowe Share this post Link to post Share on other sites
RybakWedka 2 Posted July 11, 2011 Nie dawać danej stronie +1 Quote ; ] Share this post Link to post Share on other sites
bardyt 19 Posted July 11, 2011 no co wy piszecie, da się ukryć, tam była opcja w profilu w edycji, coś o prywatności i pokazywaniu danych Quote Share this post Link to post Share on other sites
guitarman 0 Posted July 11, 2011 Sory za offa ale ma ktoś kod do +1 który by się walidował? Quote Dobry zespół jazzowy Warszawa Świetny zespół jazzowy na bankiet Share this post Link to post Share on other sites
bargrom 0 Posted July 11, 2011 Witam, mam pytanie a mianowicie czy taki program jest w 100% bezpieczny, czy google może się doczepić do takiej farmy +1 i zbanować naszą stronę?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
bardyt 19 Posted July 12, 2011 Bez sensu to, po co mi się pokazuje strona, której już przyznałem wcześniej +1? Quote Share this post Link to post Share on other sites
SzefoPolska 0 Posted July 12, 2011 (edited) Na www.add-point.net tak nie ma bardyt, zapisywane są relacje kto, na jaki link już głosował. Edited July 12, 2011 by SzefoPolska Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mirek pokrowiec 0 Posted July 13, 2011 Na www.add-point.net tak nie ma bardyt, zapisywane są relacje kto, na jaki link już głosował. Szkoda tylko że robią ludzi w konia na tej stronie. Wczoraj dałem na niej 32 plus 1, a dzisiaj sprawdzam swoje i jest zero przyrostu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sarman 8 Posted July 13, 2011 http://24plusone.com/ znowu leży.... Quote Galeria Kawy i Herbaty CZARODZIELNICA - zapraszam po dobrą kawkę i herbatę w ŁodziStacja Kontroli Pojazdów ŁódźDruk na szkle - panele szklane na ściany, obrazy na szkle Share this post Link to post Share on other sites
lukio 0 Posted July 13, 2011 (edited) Już nie leży. Zapraszam ponownie na stronę 24plusone.com. Zauważyłem problem klików +1 które nie ko końca plusowały wskazaną stronę. Udało się go rozwiązać jako jedynemu serwisowi w Polsce jak na razie:) Wina leżała całkowicie po stronie hostingu, który po awarii nie tylko usunął domenę, DNSy ale również całe źródła. Nawet nie chce sie wypowiadać na temat tego hostingu, bo to śmiech na sali. Edited July 13, 2011 by lukio Quote Punkty Google+ za darmo dla Twojej strony Share this post Link to post Share on other sites
Suknie Slubne 0 Posted July 13, 2011 24plusone.com dalem chyba z 15 + dostalem 5 punktów? Quote Moje sklepy online z sukniami slubnymi, wieczorowymi i sukienkami: Suknie Slubne i Suknie Wieczorowe Zobacz też: Portrety ze zdjęć. Share this post Link to post Share on other sites
jehowy 130 Posted July 13, 2011 (edited) Może ustawiłeś sobie limit dzienny? Edit: po awarii pokazują mi się strony do UNDO +1 Edited July 13, 2011 by jehowy Quote Kody -25% na hosting w biznes-host.pl @mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik Share this post Link to post Share on other sites
lukio 0 Posted July 13, 2011 Suknie Slubne to wina limitu dziennego lub opóźnienia w aktualizacji plusików. Możesz być spokojny, kliknąłeś 15 razy to na 100% otrzymasz 15 punktów. Nie ma ściemy. jehowy ten problem ze stronami o którym mówiłeś to przyczyna tego że kilka osób dodało tą samą stronę do swojej listy lub na kilku własnych kontach. Dotychczas system zapisywał informację o identyfikatorze strony - teraz natomiast będzie baczniejszą uwagę zwracał na jej adres. Quote Punkty Google+ za darmo dla Twojej strony Share this post Link to post Share on other sites