|

AutoAudytSEO - analiza strony i konkurencji
Rozpoczęte przez www.skrypty.pro, kwi 03 2012 11:43
33 odpowiedzi na ten temat
#1Napisany 03 kwiecień 2012 - 11:43
AutoAudytSEO jest narzędziem pomagającym w przygotowaniu analizy (audytu) strony pozycjonowanej, a także analizy stron konkurencji. AutoAudytSEO (AAS) analizuje zarówno kod strony pod względem użytych fraz, jak i ilość linków przychodzących do danej strony.
Pełny opis (krótki, od punktów), zrzuty ekranu i cena na skrypty.pro: http://skrypty.pro/1...toaudytseo.html Skrypt będzie ciągle rozwijany, tak samo jak Microsite Manager, w planie są: - przejrzystość Market Samuraia - pobieranie i analiza linków przychodzących - monitorowanie i wykresy zmian wskaźników w czasie Do odwołania rabat dla forumowiczów 20%, łączący się z innymi bonami i rabatami: aas-pio Licencja testowa: 1 miesiąc licencji za 10 złotych, jeśli po miesiącu zdecydujecie się dalej korzystać ze skryptu, to otrzymacie o te 10 złotych taniej licencje, czyli osoby chętne do współpracy nic nie stracą (zyskają miesiąc gratis), osoby które nie zdecydują się na korzystanie ze skryptu, po prostu będą mogłby przez miesiąc z niego korzystać w cenie 10 zlotych.. Wystarczy wpisać ten bon przy zamówieniu, aby otrzymać 1 miesiąc za 10 złotych: aas1mza10 Rozmawiam już z kilkoma blogerami i w przeciągu tygodnia pojawią się recenzje. PS. do moderatorów - jeśli temat miałby wylecieć przez coś co napisałem to prosilbym o info na PW, postaram sie poprawić temat. SpamKat - nowy rodzaj katalogu stron Idealny pod indeksowanie i szybkie wzmocnienie innych linków i zaplecza.#2Napisany 03 kwiecień 2012 - 12:02
Wiec kolejne pytanie, bo w specyfikacji oprogramowania Piszesz:
- ilość linków przychodzących - szybkość strony Jak oprogramowanie sprawdza ilość linków przychodzących dla danej domeny ina czym polega pomiar "szybkość strony" ? Oczekuję technicznych odpowiedzi.... ![]() SEO optymalizacja serwisów internetowych -> Top 1 jest tylko jeden Pisanie oraz modyfikacja oprogramowania PHP & MySQL Realizacja serwisów www. Wdrażanie cache - wystawiam faktury VAT - #3Napisany 03 kwiecień 2012 - 12:08
Przejrzałem wstępnie - spraw ciekawa i dobrze że jest możliwość przetestowania za "dychę"
Sprawdź na Allegro - seo, blasty, bazy adresowe Gazeta Pozycjonerska - seoblog dla początkujących ;) #4Napisany 03 kwiecień 2012 - 12:46 Cytuj Jak oprogramowanie sprawdza ilość linków przychodzących dla danej domeny ina czym polega pomiar "szybkość strony" ? @seogreen 12 miesieczny abonament z obnizka 20% to okolo 160 zlotych na rok. Ale 160 zlotych/12 miesiecy = 13,34 zlotego na miesiac - czy to duzo? Zawsze mozna uwierzyc, ze za ta kase masz licencje dozywotnia i darmowe aktualizacje, ktorych po chwili autorowi nie oplaca sie dopisywac. Porownaj jak szybko zmienia sie MM i inne softy do zaplecza, pieniadze = rozwoj, przynajmniej u mnie. Rozumiem, ze nie kazdy aktualnie uwaza wydanie 13,34 zl na miesiac za usluge analizy dowolnej ilości stron, rozumiem to i jest to tylko dla mnie informacja zwrotna dzięki której skrypt będzie rozwijany, a nie będzie obniżana cena, tylko dlatego żeby coś sprzedać. Powiedziałem co mamy w planach (w usuniętym temacie), z czasem cena będzie ta sama a funkcje wzrosną, myślę że wtedy pojawi się więcej przekonanych. SpamKat - nowy rodzaj katalogu stron Idealny pod indeksowanie i szybkie wzmocnienie innych linków i zaplecza.#5Napisany 03 kwiecień 2012 - 12:54
Dane pobierane sa z alexa Jeszcze druga cześć pytania została bez odpowiedzi "ina czym polega pomiar "szybkość strony" ?" ![]() SEO optymalizacja serwisów internetowych -> Top 1 jest tylko jeden Pisanie oraz modyfikacja oprogramowania PHP & MySQL Realizacja serwisów www. Wdrażanie cache - wystawiam faktury VAT - #6Napisany 03 kwiecień 2012 - 13:03 Cytuj Jeszcze druga cześć pytania została bez odpowiedzi "ina czym polega pomiar "szybkość strony" ?" Ogolnie poprzednie dane (ilosc linkow przychodzacych) mozemy pobrac z opensiteexplorer, tylko sie musze upewnic ze jest to zgodne z ich warunkami uzycia SpamKat - nowy rodzaj katalogu stron Idealny pod indeksowanie i szybkie wzmocnienie innych linków i zaplecza.#7Napisany 03 kwiecień 2012 - 13:05
opensiteexplorer - nie wiem czy wiesz, ale jest tam limit dla free konta na 5 zapytać z danego IP na dobę więc kiepsko to widzę
![]() SEO optymalizacja serwisów internetowych -> Top 1 jest tylko jeden Pisanie oraz modyfikacja oprogramowania PHP & MySQL Realizacja serwisów www. Wdrażanie cache - wystawiam faktury VAT - #8Napisany 03 kwiecień 2012 - 13:13 Cytuj opensiteexplorer - nie wiem czy wiesz, ale jest tam limit dla free konta na 5 zapytać z danego IP na dobę więc kiepsko to widzę Ktos chce duzo sprawdzac? Na pewno ma proxy do innych celow i z nich skorzysta tez tutaj. Ktos jest tylko malym przedsiebiorca chcacym sprawdzic dla siebie konkurencje? Wystarczą mu te dane, które ma i moze pobrać. Ale jak będzie naprawde? Czas pokaze. SpamKat - nowy rodzaj katalogu stron Idealny pod indeksowanie i szybkie wzmocnienie innych linków i zaplecza.#9Napisany 03 kwiecień 2012 - 14:13 Cytuj Jak oprogramowanie sprawdza ilość linków przychodzących dla danej domeny ina czym polega pomiar "szybkość strony" ? Korzysta z alexa to raczej niewiele linków pokaże. Po wyłączeniu yahoo explorer, przydałby się dobry programiki tego typu. Edytowany przez masterV, 03 kwiecień 2012 - 14:14.
Katalog Firm, Pozycjonowanie Opole a może szukasz narzędzi http://www.narzedziak24.pl/ ?
#10Napisany 03 kwiecień 2012 - 14:16
Majac troche proxy (na razie nie ma, ale na pewno bedzie), skrypt troche danych pobierze. ![]() SEO optymalizacja serwisów internetowych -> Top 1 jest tylko jeden Pisanie oraz modyfikacja oprogramowania PHP & MySQL Realizacja serwisów www. Wdrażanie cache - wystawiam faktury VAT - #11Napisany 03 kwiecień 2012 - 14:37 Cytuj tam limit dla free konta na 5 zapytać z danego IP na dobę Przecież free API nie ma takich ograniczeń. #12Napisany 03 kwiecień 2012 - 14:39
Tak, ale by uzyskać konto free musisz podać dane karty kredytowej
![]() SEO optymalizacja serwisów internetowych -> Top 1 jest tylko jeden Pisanie oraz modyfikacja oprogramowania PHP & MySQL Realizacja serwisów www. Wdrażanie cache - wystawiam faktury VAT - #13Napisany 03 kwiecień 2012 - 14:46
Dziwne bo ja jakoś się zarejestrowałem bez podania nr karty https://www.seomoz.org/users/community
#14Napisany 03 kwiecień 2012 - 14:51
Dziwne bo ja jakoś się zarejestrowałem bez podania nr karty https://www.seomoz.org/users/community ![]() SEO optymalizacja serwisów internetowych -> Top 1 jest tylko jeden Pisanie oraz modyfikacja oprogramowania PHP & MySQL Realizacja serwisów www. Wdrażanie cache - wystawiam faktury VAT - #15Napisany 03 kwiecień 2012 - 14:59
Żeby mieć dostęp do darmowego api nie musisz kupować ani testować przez miesiąc wszystkich usług wystarczy darmowe konto założyć i wygenerować klucz. Darmowe ma tam jakieś ograniczenia czasowe ale nie 5 pobrań na dzień tylko z tego co pamiętam ileś pobrań na minutę lub coś w tym stylu.
0 użytkowników czyta ten temat0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników |
Polecamy |