Uruchomiłem kilka nowych stron i strasznie wolno się indeksują, właściwie to jest z problem z uzyskaniem SITE powyżej 10, z miesiąc temu gugiel łapał niemal natychmiast nowe strony, po w sumie niewielkim podlinkowaniu, a teraz jakby wszystko stanęło w miejscu.
A jak sprawa wygląda u Was, macie jakies sugestie co do tego jak przyśpieszyć indeksowanie?
Pozdrawiam
Hej!
Jedyne co przychodzi mi na myśl to zdobywanie linków. Dobrą metodą może okazać się linkowanie zarówno samej domeny jak i podstron. Weź pod uwagę że linkując wewnątrz strony zachowujesz się bardziej racjonalnie. mianowicie, informujesz wyszukiwarkę że wewnątrz strony( tekst daleko zakopany ) jest wartościowy co może oznaczać że inny tekst równie głęboko zakopany jest i może wydać się równie interesujący - więc może należało by go upublicznić poprzez index w wyszukiwarce.
staraj się o jakieś linki , albo chociaż z bardzo dobrych albo "dobrych " katalogów. Jeśli jest to np 20 stron nie powinieneś mieć z tym problemu.
Wojtek Z.
20.07.10 - 21:20
krótko - pinguj, linkuj, twórz mapy.
pozycjonowanie
20.07.10 - 21:33
CYTAT(Wojtek Z. @ 20.07.10 - 22:20)

krótko - pinguj, linkuj, twórz mapy.
tak , dokładnie tylko z rozsądkiem, szczególnie jeśli chodzi o pingi
tyle tylko, że po podlinkowaniu strony głównej i podstron, średnio według Yahoo pokazuje mi 150 BL a indeks stoi, google strasznie wooooolno indeksuje
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.