Witam,
Piotrek, mam problem z logowaniem po odzyskaniu hasła, czy to wogóle działa?
Pozdrawiam.
PS. Odzyskiwanie hasła jakieś lekko pokręcone.
oczywiście że działa, może i jest takie jak piszesz ale widziałem bardziej pokręcone
- wchodzisz na stronę:
http://user.webwweb.pl/zgubione_haslo.php- podajesz swój mail
- naciskasz przycisk aktywuj hasło
- na Twoją skrzynkę przychodzi mail z linkiem aktywującym
- aktywujesz
- wchodzisz do serwisu i logujesz się jako "USER" / "E-MAIL"
- wchodzisz do zakładki "Twoje Konto"
- zmieniasz hasło na takie jakie Ci się podoba
ewentualnie opróżnij swoje cookie's albo zmniejsz poziom zabezpieczeń przeglądarki - może w tym problem
No wiec sprawa wygląda tak,
Zapomniałem hasła , wszedłem tak jak piszesz (wszystko jest na stronach ładnie opisane) do 'Zgubione hasło' dostałem mail'a , wszedłem przez link, wpisałem : USER/E-MAIL i dupa .... kieruje mnie do strony głównej panelu , po kliknięciu w 'Twoje wpisy' pokazuje się strona logowania.
I tak dwa razy robiłem.
Cookies usunąłem , zabezpieczenia zdjąłem dalej nic.
wyślij mi dane na maila albo PM, sprawdzę
papieros, nie wiem co Ci odpwiedzieć, bo na tym co mi przed chwilą przysłałeś zalogowałem się prawidłowo i bez żadnych problemów po drodze
przykro mi ale po stronie systemu wszystko jest ok
No to dziwne bo ja dalej nie moge mimo że próbowałem na różne sposoby, pozniej sprawdze z innego komputera, z ktorego wczesniej logowałem się
bezproblemu (nie zablowowales jakis IP na przyklad?)
gdybyś miał u mnie zablokowany IP to ani strona
http://user.webwweb.pl ani żadna w domenie webwweb.pl w ogóle by Ci się nie wyświetliła.
Polecam spróbować wejść inną przeglądarką albo sprawdzić jeszcze raz czy w jakiś sposób nie blokujesz zapisu mojego cookie'sa na swoim komputerze
Dzieki, zmiana przeglądarki pomogła - udało się zalogować i....
po zmianie hasła loguje się bez problemu z IE (poprzednia przeglądarka),
czyżby IE nie pozwalało na @ małpe w haśle - raczej mało prawdopodobne ale inaczej nie potrafię tego wytłumaczyć - jeszcze raz dzięki za pomoc.
jeszcze raz dzięki za pomoc
nie ma za co

najważniejsze że działa
Jakis czas temu mialem podobną sytuacje, również zmiana przeglądarki konqueror na inna pomogla.
Pozdrawiam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.