Witam,
Proponuję przeczyścić nieco ten dział "katalogi i presell page" otóż wiele dawno temu założonych tematów posiada linki do stron, które jakby nie było nie działają, a tym bardziej nie ma tam katalogów, tylko zaśmiecają forum.
Co reszta o tym myśli?
Pozdrawiam
Uzyj funkcji "raport", nieaktywny katalog/presell zostanie usuniety
Ps dobry pomysl
Może warto by przykleić wątek? Tak aby wszyscy widzieli, że jest funkcja raport i można jej użyć
Mamy raportować 2/3 działu?
Nie. Jedynie katalogi ktore niedawno powstaly i szybko skonczyly swoj zywot.
W "Pressle" jest taka sieczka w archiwum, że za głowę złapać się można. Dwie ostatnie strony przejrzałem i było może ze 3 działające adresy do precli. A przegląd robiłem parę dni temu, po takiej statystyce dałem sobie spokój.
to niech kazdy przejrzy jedna strone i bedzie ok
CYTAT(ap_seo @ 19.03.10 - 22:44)

to niech kazdy przejrzy jedna strone i bedzie ok

Może nas braknąć
marcin_dd
19.03.10 - 23:17
Mam trochę wolnych artykułów, które chciałem umieścić w nieco starszych i jeszcze działających preclach. Też zajrzałem do kilku najstarszych stron z preclami i totalna załamka: nie ma precla albo czarna dziura, albo w kolejce do moderacji ponad 300 artów....
Dlatego mam zasadę żeby nie rzucać się zbytnio na świeżynki.
Często ostatnio się tak zdarza, że albo katalog albo precel wylatuje w kosmos.
Najgorzej w przypadku kiedy stronka jest płatna i leci razem z kasą osób, które zapłaciły aby się na niej znależć.
wiem, że pewnie nikomu się nie chce przeglądać każdego tematu, to też ja mogę zabrać się za raportowanie, tak jak prze raportowałem jedną podstronę, tylko za 2-3 dni dopiero, bo wcześniej trudno będzie z czasem.
Wiem, że funkcja raport istnieje, choć moderatorzy sami też powinni takie tematy usuwać, gdy jest link, a nie działa. Jednak tego nie robią, więc stąd ten temat.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.