Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Katalog
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Pozycjonowanie i Optymalizacja > Katalogi i Preselle
Telefon
To ja dam adres katalogu może ktoś doda wartościowy opis dodajemy.com Tu zaczynamy ! spamic pisze.gif Oby nie.Jest to darmowy skrypt,spolszczyłem jak umiałem anglik ze mnie świetny blush.gif .Zacząłem pingowac stronkę i w statystykach wyskoczyły dziwne liczby, przed pingowaniem było Ok dziwne Ale serdecznie zapraszam

Ps.Gdyby było coś nie tak proszę napisać na PW albo tutaj
PL-mann
Link zwrotny - powodzenia wink.gif
Telefon
CYTAT(PL-mann @ 18.03.10 - 19:53) *
Link zwrotny - powodzenia wink.gif

Miło mi bardzo za zwrotnego linka,jesteś pierwsza osobą która dodała stronę i mały bonus Partner na bardzo długo.Pozdrawiam hello.gif
Pyciak
Ekhm, koledze chodzi o to, że nikt nie doda wpisu do katalogu, który wymaga linku zwrotnego.

Telefon
CYTAT(Pyciak @ 19.03.10 - 18:11) *
Ekhm, koledze chodzi o to, że nikt nie doda wpisu do katalogu, który wymaga linku zwrotnego.

Jasny gwint ale nie jest wymagany link zwrotny albo coś przeoczyłem
ravau
to napisz nad polem z linkiem zwrotnym, ze niewymagany

a "benda" zamień na będą w regulaminie i tym podobne artefakty..
PL-mann
Witaj Telefon! Wczoraj próbowałem dodać stronę do katalogu, ale ciągle wyskakiwało pole (link zwrotny) dlatego napisałem ten post, wychodząc z założenia, że link zwrotny jest obowiązkowy. wink.gif
Pozdrawiam
Telefon
CYTAT(PL-mann @ 19.03.10 - 18:21) *
Witaj Telefon! Wczoraj próbowałem dodać stronę do katalogu, ale ciągle wyskakiwało pole (link zwrotny) dlatego napisałem ten post, wychodząc z założenia, że link zwrotny jest obowiązkowy. wink.gif
Pozdrawiam

Proszę zobaczyć teraz,powinno być OK- link nie jest wymagany.Pozdrawiam
Telefon
CYTAT(ravau @ 19.03.10 - 18:17) *
to napisz nad polem z linkiem zwrotnym, ze niewymagany

a "benda" zamień na będą w regulaminie i tym podobne artefakty..

Poprawione zmienione,tylko nie wiem jak zrobić z dodawaniem kategorii w tej wersji niema pola do popisu,blokujesz całość albo niektóre -albo albo,nie mam na razie pomysłu z tymi kategoriami może Kontakt e-mailem nie wiem.Pozdrawiam
ravau
napisz gdzies widoczna czcionka na stronie dodawania wpisu cos w stylu:

"aby zasugerowac kategorie podaj ja po hashu # w tytule strony"

i bedziesz wiedzial jaka nowa kategorie stworzyc i gdzie przypisac wpis przy moderacji, jesli dobrze zrozumialem problem smile.gif

benusso
nie działa przechodzenie na dodane strony !
nie mówiąc o tym że przechodzenie jest poprzez jakieś funkcje php a nie zwykły link :/ mad.gif
Telefon
CYTAT(benusso @ 21.03.10 - 19:36) *
nie działa przechodzenie na dodane strony !
nie mówiąc o tym że przechodzenie jest poprzez jakieś funkcje php a nie zwykły link :/ mad.gif

Fakt jakiś zrąbany ten skrypt.Dzwonił do mnie admin serwera jest straszne obciążenie z tego skryptu że mi nawet strony nie wyświetla,wywalam go i przepraszam wszystkich co dali wpisy.Został zainstalowany nowy skrypt wydany 17 lutego 2010,stara baza wyczyszczona miała blisko 25 Mb po niecałym tygodniu,graficznie nie powala bo wygląda jak stary poczciwy qlWeb.Pozdrawiam i zapraszam do wpisów
Telefon
Zapraszam do Katalogu Tu zaczynamy ! -po małych wpadkach katalog w pełni funkcjonalny.Pozdrawiam
Telefon
Podbijam temat zapraszam do dodawania swoich stron do Katalog Tu zaczynamy ! .Pozdrawiam
Telefon
Zapraszam wszystkich do dodawania swoich stron do Katalog Tu zaczynamy ! hello.gif
Telefon
Witam Ponownie zapraszam do Katalog Tu zaczynamy !
Telefon
Witam ponownie i zapraszam do Katalogu oraz do stronki o Gołębiach
Telefon
Zapraszam do odwiedzenia Katalog Tu zaczynamy !.Pozdrowienia
mitrok
Zapraszasz i 100 stron wisi w niezatwierdzonych? No chyba, że Cię zbombardowali wpisami od wczoraj smile.gif
Zerknąłem sobie z ciekawości jak wygląda wpis, klikając na przykładowy i mnie powaliło. Wpis dotyczy płatnego parkingu przy lotnisku :
"Lotnisko pyrzowice na pewno będziemy kiedyś wyjeżdżać za granice i w wtedy będziemy chcieć żeby było miejsce na parkingu. Na pewno będziemy zadowoleni z takiego parkingu bowiem jest on szczerzony. biggrin.gif
happysmile
HAUSHSHAUSHUAHAUAHSA

Dobre! biggrin.gif Dodam tam stronę!
Telefon
CYTAT(mitrok @ 23.12.10 - 08:53) *
Zapraszasz i 100 stron wisi w niezatwierdzonych? No chyba, że Cię zbombardowali wpisami od wczoraj smile.gif
Zerknąłem sobie z ciekawości jak wygląda wpis, klikając na przykładowy i mnie powaliło. Wpis dotyczy płatnego parkingu przy lotnisku :
"Lotnisko pyrzowice na pewno będziemy kiedyś wyjeżdżać za granice i w wtedy będziemy chcieć żeby było miejsce na parkingu. Na pewno będziemy zadowoleni z takiego parkingu bowiem jest on szczerzony. biggrin.gif

Faktycznie jedna stronka od tego samego (Pana/Pani) z kilku przeszła weryfikacje, wystarczy wpisać opis w wyszukiwarkę Google i otrzymujemy wpisy w wielu katalogach, ale dzięki Panu wielu administratorów katalogów będzie jeszcze bardziej uważniej czytać opisy stron przed ich dodaniem, a co się tyczy 100 stron wisi w niezatwierdzonych codziennie dodawane są nowe stronki do mojego Katalogu i każdego dnia są weryfikowane przez administratora do dodania lub odrzucania. Pozdrawiam

CYTAT(happysmile @ 23.12.10 - 10:19) *
HAUSHSHAUSHUAHAUAHSA

Dobre! biggrin.gif Dodam tam stronę!

Odpowiadając na Pana post bardzo ciekawy jestem co nowego wniósł na forum PIO oprócz tego że został nabity post ?
Telefon
Stronka przeszła mały remont zapraszam wszystkich do dodawanie swoich stron.
Sebastek
Polecam sprawdzić wygląd katalogu pod Chrome, jest dramatyczna pusta przerwa w środku katalogu...
uktopwebsites
CYTAT(Telefon @ 4.08.10 - 08:48) *

Jak widze troche wpadek bylo .
Zeby temu zapobiec

Mam propozycje , jak umiescisz moj link na stronie glownej to odstapie ci gratis licencje SEOkatalogu .

Jest swietny .

Licencja bedzie wazna tak dlugo moj link bedzie na stronie glownej .

Pozdrawiam

Telefon
CYTAT(Sebastek @ 9.02.11 - 18:00) *
Polecam sprawdzić wygląd katalogu pod Chrome, jest dramatyczna pusta przerwa w środku katalogu...

Stronka poprawiona teraz powinno być OK, sprawdziłem pod wszystkie przeglądarki.
Telefon
CYTAT(uktopwebsites @ 9.02.11 - 23:06) *
CYTAT(Telefon @ 4.08.10 - 08:48) *

Jak widze troche wpadek bylo .
Zeby temu zapobiec

Mam propozycje , jak umiescisz moj link na stronie glownej to odstapie ci gratis licencje SEOkatalogu .

Jest swietny .

Licencja bedzie wazna tak dlugo moj link bedzie na stronie glownej .

Pozdrawiam

Dziękuje za tak atrakcyjną propozycje ale nie skorzystam.Pozdrawiam
Sebastek
Teraz katalog wygląda okej pod Chrome.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.