CYTAT(mitrok @ 23.12.10 - 08:53)

Zapraszasz i 100 stron wisi w niezatwierdzonych? No chyba, że Cię zbombardowali wpisami od wczoraj

Zerknąłem sobie z ciekawości jak wygląda wpis, klikając na przykładowy i mnie powaliło. Wpis dotyczy płatnego parkingu przy lotnisku :
"Lotnisko pyrzowice na pewno będziemy kiedyś wyjeżdżać za granice i w wtedy będziemy chcieć żeby było miejsce na parkingu. Na pewno będziemy zadowoleni z takiego parkingu bowiem jest on
szczerzony.

Faktycznie jedna stronka od tego samego (Pana/Pani) z kilku przeszła weryfikacje, wystarczy wpisać opis w wyszukiwarkę Google i otrzymujemy wpisy w wielu katalogach, ale dzięki Panu wielu administratorów katalogów będzie jeszcze bardziej uważniej czytać opisy stron przed ich dodaniem, a co się tyczy
100 stron wisi w niezatwierdzonych codziennie dodawane są nowe stronki do mojego Katalogu i każdego dnia są weryfikowane przez administratora do dodania lub odrzucania. Pozdrawiam
CYTAT(happysmile @ 23.12.10 - 10:19)

HAUSHSHAUSHUAHAUAHSA
Dobre!

Dodam tam stronę!
Odpowiadając na Pana post bardzo ciekawy jestem co nowego wniósł na forum PIO oprócz tego że został nabity post ?