Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Moderowany katalog na domenie z 2001
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Pozycjonowanie i Optymalizacja > Katalogi i Preselle
_kUtek_
Zapraszam do dodawania swoich wpisów do ogólnotematycznego katalogu stron.
Katalog jest zoptymalizowany pod kątem SEO (do zrobienia jedynie mapy, ale to kwestia dnia-dwoch), a subdomena katalog.eggs.pl została stworzona na początku 2001 roku.

Premiera katalogu miała miejsce dosłownie kilkanascie minut temu, więc nie został jeszcze zaindeksowany, ale to kwestia tak naprawdę kilku chwil. Zależy mi na tym katalogu, więc będzie solidnie podlinkowany stałymi, dobrymi linkami oraz będzie surowo moderowany (ale często).

Katalog jest i raczej pozostanie darmowy (nie jestem w stanie przewidzieć tego, ale nic nie zapowiada wprowadzenia opłat za rozpatrzenie wpisu).

Linki oczywiście dofollow.
Pey
Wygodny katalog smile.gif mi się podoba:)
Paq
Szkoda, że nie ma hobby, akwarystyki lub zwierząt.
AudioBas
No i te 3 słowa w tagach ;-)
Ale ogólnie jest ok, czekam na akceptacje :-)
pawel00000
dzis dodalem i juz indeksik w google smile.gif Polecam smile.gif
_kUtek_
Paq: dzięki za sugestię, dodałem kategorię "Rozrywka i Hobby", w niej znajdziesz zarówno podkategorię hobby, jak i akwarystyka.

pawel00000 mnie wyprzedził z pochwaleniem katalogu. Indeksuje się naprawdę szybko i sprawnie, więc wpisy dodawać naprawdę warto.

Ogólnie dodałem jeszcze kategorię aktualności, dom i ogród i dla dzieci.
Cestro
Szukajka by się przydała smile.gif
_kUtek_
Oden: dzięki za sugestię, dopisana będzie na dniach.
alumilut
Witam.

Stronka dodana i zobaczymy kiedy pokaze sie w Go...e.

Pozdrawiam.
_kUtek_
alumilut: biorąc pod uwagę, że wczoraj nie była w ogóle zaindeksowana, a do dziś złapało już kilka stron, to zapewne dość szybko. smile.gif

Informuję też, że odrzucam strony, których opisy są zaindeksowane na więcej niż kilku katalogach, postarajcie się chociaż mikserem opisy pozmieniać.

Edit: szukajka gotowa, mapy stron również.
kander
Właśnie dodaliśmy najczęściej występujące tagi w postaci "chmurki". smile.gif

Zapraszamy do dodawania stron i czekamy na dalsze opinie, które pozwolą nam w dalszym ciągu rozwijać katalog.
Flanker
Jedna uwaga: przy dodawaniu strony pod operą pole do wpisania taków ucieka na tagi w topie smile.gif

Pozdrawiam
kander
@Flanker: Dzięki za informację, przez pomyłkę zdublowałem identyfikator. Problem już naprawiony.
_kUtek_
kander właśnie dodał do naszego katalogu prosty licznik informujący o ilości kategorii, podkategorii, tagów oraz ilości zaakceptowanych wpisów.

I prośba do Was - jeżeli macie jakiś pomysł, bądź chcecie zgłosić błąd, to prosimy o kontakt tutaj, bądź za pośrednictwem podstrony kontakt w Katalogu. smile.gif
kander
Nie próżnujemy, kolejna porcja zmian w katalogu smile.gif

Na wszystkich podstronach wyświetlamy 5 losowych wpisów (co godzinę zmiana), ponadto zwiększyliśmy ilość najpopularniejszych tagów.

W dalszym ciągu czekamy na Wasze propozycje, także śmiało można męczyć Kutka lub mnie smile.gif
_kUtek_
Po wczorajszym update PR katalog otrzymał PR 3.
Zapraszamy do dodawania swoich stron. smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.