Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: skoki w górę na niektórych DC
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Pozycjonowanie i Optymalizacja > Google
nutado
Czy zauważył ktoś jakieś dziwne skoki pozycji na niektórych DC? Na kilkanaście trudnych fraz (kilka różnych stron) bardzo mocno podskoczyły mi pozycje w górę, ale tylko na niektórych DC. Niektóre ze stron jakby pokazywały wyniki takie jakie miały najlepsze w swojej historii...
guitarman
Ja zauważyłem to samo. Straszny młyn się zrobił.
proelpack
Pewnie to ten nowy silnik G i szczerze powiedziawszy to w ogóle tego nie rozumiem, spadłem w wynikach na kluczową frazę o kilka pozycji a na moje miejsce wskoczyła strona która ma jeden link in z PR2 i to jeszcze o jakiejś aktorce z Bollywood zupełnie nie związanej z branżą mad.gif

Przecież to są jakieś jajca jezyk1.GIF
FSseo
http://www.forum.optymalizacja.com/index.p...0&start=120
Temat do zamknięcia.
Buncol
Nadal to macie, bo już nie wiem czy ja mam coś z firefoxem czy wszystko tak poszło w górę ?
Oase
Ja mam podobną sytuacje. Dziś moje stronki na hasła kluczowe osiągneły wyjątkowo wysokie wyniki ale potem już pospadały. Wysoko były kilka godzin. sad.gif

Ja mam podobną sytuacje. Dziś moje stronki na hasła kluczowe osiągneły wyjątkowo wysokie wyniki ale potem już pospadały. Wysoko były kilka godzin. sad.gif
Kukis
Jednakże nic nie pobije cięcia site o 99%. ;]
Buncol
site nich leci, to punkty będą droższe smile.gif

Szkoda tylko, że strony z filtrów nie wyskakują :/
intruder2600
Nic nie skacze, po prostu są stare i nowe datacenters na przemian pokazuje, oby zostały te nowe to będę miał dzień dziecka smile.gif W sumie po co by robili update, żeby go cofać - myślę, że zostanie smile.gif Nowy silnik jest cofnięty o parę tygodni względem starego - wnioskuję na podstawie tego, że w nowym nie mam zaindeksowanych stron, które powstały ponad tydzień temu a w starym są już od kilku dni.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.