Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Brutusek.pl
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Pozycjonowanie i Optymalizacja > Katalogi i Preselle
Lukas_79
http://brutusek.pl

zapraszam wink.gif
Paq
Twój kolejny katalog, do którego trudno się nie wpisać. Unikalny wpis już poszedł. Jak zwykle ładny skin, chociaż warto byłoby posiedzieć troszkę nad samym logiem. Pozdr i życzę powodzenia przy budowaniu "Brutuska".
Lukas_79
logo juz jest wink.gif MKS opanowal - niech mu bozia w dzieciach wynagrodzi
M_K_S
Oby nie za szybko i nie za dużo:) A na logo Twojej roboty faktycznie nie dało się patrzećwink.gif Nie wiem czy zmajstrowałem lepsze ale mam nadzieję, że tak
mimik
Nie sposób się nie dodać w dodatku że w domu mam psa ratlerka którego nazwałem Brutus:), zwierz duży trochę za kostkę hehe jednak wiekowy:), a katalog całkiem fajny jak reszta Twoich:)......... których jest już trochęsmile.gif, dzięki za dodanie wpisu. Pozdrawiam Serdecznie
SilverT
ładny, prosty przejrzysty wink.gif
jak zawsze z kotem, tym razem w wersji brutus biggrin.gif
_małyTM_
jest niby wpis premium, nawet miejsce do wpisania kodu ale nie widzę opłat: paypal, sms
więc pytam..skąd mogę wyczarować numerek wink.gif

SilverT
CYTAT(_małyTM_ @ 16.03.10 - 13:45) *
jest niby wpis premium, nawet miejsce do wpisania kodu ale nie widzę opłat: paypal, sms
więc pytam..skąd mogę wyczarować numerek wink.gif

opcja tylko dla VIP'ów biggrin.gif
M_K_S
Kod zdobywa się bardzo łatwo:) Wystarczą dane do PA
Lukas_79
CYTAT
Kod zdobywa się bardzo łatwo:) Wystarczą dane do PA

to najskuteczniejsza metoda biggrin.gif

druga strona miga - by nie bylo tak pusto w okienku - wybrana losowo z tych co dodaliscie

zastanawiam sie czy bylo by zapotrzebowanie na wpisy premium w moich katalogach i ewentualnie na jakich zasadach to rozegrac

(czytaj ile i za co byscie zaplacili)

podstawowy wpis bedzie zawsze darmowy - ewentualna oplata za jakies "bajery"

rainer
Lukas może wpis premium = jedno piwo,
a wypijemy razem smile.gif
Lukas_79
CYTAT
Lukas może wpis premium = jedno piwo,
a wypijemy razem smile.gif

to na czteropaku moze przejdzie biggrin.gif
AudioBas
Bez problemów poszło ;-)

Czekam na akceptację, fajny katalog ;-)
S3ntin3l
Odnotowałem na kilku katalogach z grupy Lagata pojawienie się wirusa sad.gif (na katalogu "szeki" i chyba mignęlo mi na "otwieraczu")
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.