Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: www.polskikatalog.com/
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Pozycjonowanie i Optymalizacja > Katalogi i Preselle
Laambada
Witajcie.
Zapraszam do dodawania wpisów do Katalog Polskich Stron

Jako, że jestem przeciwnikiem długich, przez co czasami głupkowatych opisów strony, wymagam od Was aby opis był krótki(100-250 znaków) ale dokładnie odzwierciedlał zawartość strony.

Katalog zaindeksowany, powoli linkowany. Nie będzie tam żadnego SWL.

W chwili obecnej jest mały problem, mianowicie gdy nie możesz dodać strony, nie wyświetla się informacja o błędzie, dlatego też podaję niżej wymagania:
Max. ilość znaków tytułu strony: 70
Min. ilość znaków opisu strony:100
Max. ilość znaków opisu strony:250
Min. ilość znaków słów kluczowych:3
Max. ilość znaków słów kluczowych:200

Wkrótce to zostanie naprawione.
Jeśli strona źle wyświetla się w którejś z przeglądarek prosiłbym o info.

Cestro
Wizualnie nie podoba mi się menu główne (górne) i szukajka. Reszta super smile.gif

Dodam wpis i będziemy obserwować katalog smile.gif
Pey
Dodałem strony, ale nie pokazuje się info że strona trafiła do katalogu.

Co do grafiki, jak dla mnie to trochę razi w oczy.
Laambada
CYTAT(Pey @ 13.03.10 - 13:08) *
Dodałem strony, ale nie pokazuje się info że strona trafiła do katalogu.

Tak, to zostanie naprawione.
No offence ale nie dodaję do katalogu stron z małą ilością treści, typowo zapleczowych oraz takich gdzie są powielone treści.
Pey
To po co ten katalog?

Polecam: http://pl.wikipedia.org/wiki/Katalog_stron_WWW
Laambada
CYTAT(Pey @ 13.03.10 - 13:38) *
To po co ten katalog?

Głównie dla użytkownika?
Tym bardziej, że w jednym z moich katalogów mam dużo wejść z Google na różne hasła. W ten sposób użytkownik dostaje konkretną, zadbaną stronę a nie jakiś śmietnik.
Czy mam błędna myślenie, czy nie, katalog zostanie w takiej formie jak jest.
A ten link co mi polecasz to po co?
Może go też wyślij redaktorom DMOZ, w końcu oni mają bardziej surowe wymagania niż ja smile.gif
Pey
Katalog Stron to katalog stron a nie ukryty w tej nazwie Katalog Wybranych Stron... dlatego ten link co do ogólnego pojęcia katalogu. Każdy tylko traci czas nad wpisem a później ma wielkie zdziwienie że wpis gdzieś przepadł. Wiem że jest regulamin i że tam pisze co i jak ale...
Laambada
Pey, z całym szacunkiem ale nie rozumiem Ciebie. Sam masz regulamin i też zapewne nie przyjmujesz wszystkich stron.
Od tego jest moderacja.
Jedni właściciele przyjmują wszystkie strony ale wymagają opisów po 1500 znaków, ja za to wolę krótszy opis ale do wartościowej strony.

Pey
Przyjmuję wszystkie strony, oprócz pukaczy i tym podobnym i opis ma 200 znaków. Mi zależy na użytkowniku, który chce dodać bloga, swój katalog, swój serwis itp. Nie musi mieć PR 3, 5, 7, 9. Od tego są katalogi aby promować strony. Ale wszystko zależy oczywiście od regulaminów. Pozdro.
harley7
po co ta dyskusja. nie przyjal twojej strony to zapisz go sobie na czarna liste i wiecej nie dodawaj. przeciez kazdy ma jakies tam wyobrazenie o swoim dziele i koniec.
SilverT
footer jest rozjechany pod ff3.6
Grim
Brak informacji o poprawnym zgłoszeniu strony ... po dodaniu wpisu sad.gif tzn. przerzuca na stronę z kategorią, jest miejsce na ramkę "Dziękujemy ... ", ale brak tej ramki z informacją sad.gif

Pozdrawiam cool.gif
Laambada
CYTAT(Grim @ 14.03.10 - 17:04) *
Brak informacji o poprawnym zgłoszeniu strony ... po dodaniu wpisu sad.gif tzn. przerzuca na stronę z kategorią, jest miejsce na ramkę "Dziękujemy ... ", ale brak tej ramki z informacją sad.gif

Pozdrawiam cool.gif

Poprawione.
Dzisiaj stuknęło 1k BL.
Zapraszam do dodawania wpisów.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.