Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Płatne świeże katalogi
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Pozycjonowanie i Optymalizacja > Katalogi i Preselle
decerios
Od niedawna zauważyłem pewną tendencję, że katalogi tworzone na domenach kupionych 5 czy 3 dni temu z 0 BL, PR=N/A, Alexa unranked - są katalogami płatnymi. W katalogu 5 wpisów, a opłata 2 czy 3 PLN, o regulaminach z błędami nie wspomnę...

Generalnie nie mam nic przeciwko temu, nie moja to sprawa . Zastanawiam się tylko co właściciel chce osiągnąć i kto to kupuje smile.gif

Decerios
zgred
a neich robią - szybciej padną smile.gif
Grim
CYTAT(decerios)
Zastanawiam się tylko co właściciel chce osiągnąć ...
... dochód blink.gif
Pomysły są różne, nie zawsze trafione ... jeżeli uważasz to za błąd, w przyszłości zakładając katalog go nie popełnisz ... nie wiem po co zakładać temat w tej sprawie sad.gif

Pozdrawiam cool.gif
Mar
CYTAT(decerios @ 11.03.10 - 09:12) *
Generalnie nie mam nic przeciwko temu, nie moja to sprawa . Zastanawiam się tylko co właściciel chce osiągnąć i kto to kupuje smile.gif
Zazdrość? wink.gif

Omijać szerokim łukiem.... jak przeżyją powrócić do nich po roku, równie dobrze można to samo pisać o katalogach na darmowych domenach, serwerach, na subdomenach itp.

Mar.
pandha
a jak juz stwierdza ze im sie nie oplaca i bez sensu wydali na licencje to prosze na pw wink.gif zawsze mozna sprzedac wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.