Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Be1st.pl - nowy katalog
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Pozycjonowanie i Optymalizacja > Katalogi i Preselle
dywyn
Be1st.pl to nowy katalog stron internetowych, działający w oparciu o znany i powszechnie lubiany (w światku SEO) skrypt Generala. Najogólniej nic nadzwyczajnego. Mój drugi poważniejszy katalog. Nie będę zapowiadał że Be1st dołączy do elity najlepszych katalogów, ani że będzie funkcjonował 10 lat - nie wiem co z niego wyrośnie. Mogę powiedzieć że będę się starał... na nim zarobić. Chciałbym by był równie popularny jak Linkman.pl.
Katalog jest zaindeksowany. Linkowanie jest w toku, ale na BL rzędu 100k nie liczcie.

Kilka uwag:
Zgłoszenie wpisu jest darmowe.
Nie wymagam unikatowych opisów, ale je lubię.
Nie wymagam by opisy były cudownie poetyckie, jednak bardzo lubię gdy są ładnie sformatowane.
Bardzo proszę nie dopalaj wpisu z 10k puntków z SWL. Najlepiej nie dopalaj z rotacyjnych linków.
Puste boxy w których będą wyświetlane reklamy pozostawiłem celowo.

Zapraszam!
dywyn
Be1st.pl po ostatnim update otrzymał od Google Page Rank = 3. Kategorie są stosunkowo puste, wiec w dalszym ciągu można zająć dobre pozycje. Zachęcam do dodawania stron.
alumilut
Witam.

No to wpis dodany ale nie usuwaj bo mam chwilowy problem z baza MySQL .

Pozdrawiam.
fortunately102
Też dodałem, nawet 2, jednak naprawdę mało wpisów smile.gif
Linkuj, linkuj dobrze i życzę powodzenia wink.gif
wlamywacz
CYTAT
Hmm, be1st.pl isn't loading right now.

Wpisując bez www nie działa. A z www ładuje style, obrazki itp. z serwera bez www.
chessnet
Podoba mi się. Dodaj więcej linków i jak możesz to zaakceptuj moją stronę z anchorem "Szachy". Pozdrawiam.
viper134
Katalog fajny i milusi...

Szybka moderacja... Ja lubić
dywyn
Linków będzie przybywać systematycznie. Wygenerowanie 100k BL z rotacyjnego SWL to naprawdę nie jest problem. Postanowiłem że przynajmniej na początku skoncentruje się na linkach stałych.
Dziękuje za wpisy.
PL-mann
Witaj Dywyn!
Katalog jest bardzo ładny, przybyło już sporo stron, a ja wciąż czekam na akceptację podkategorii. wink.gif
Byłbym wdzięczny, gdybyś je dodał. Pozdrawiam.
dywyn
Kategorie przejrzane - część zaakceptowana, część się powtarzała a jeszcze inne były zbyt egzotyczne i nadawały się na TAGi.
arve_lek
Dodałem stronkę jedną smile.gif Opis unikalny więc mam nadzieję, że wpis zostanie zaakceptowany smile.gif
INOMan
Dziękuje za dodanie mojej strony. Twój katalog do godziny zostanie zindeksowany przez mój serwis netraport.

Edit:
Ehhh właśnie przeczytałem pkt 5:

"5. Nie informujemy o dodaniu swojej strony do katalogu"

sorki, więcej nie będe.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.