Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Darmowy kod dla piowców
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Pozycjonowanie i Optymalizacja > Katalogi i Preselle
NetBusters Group
Dla użytkowników pio do 20 marca będzie aktywny darmowy kod na dodanie dowolnej liczby wpisów w katalog stron www Mile widziane lekkie dopalenie wpisów;)

Kod : za kilka dni < łatwo zapamiętać?biggrin.gif

Taka mała promocja od NetBusters Group

EDIT:

Przybyło ponad 100 dodanych stronek wiec na chwile usuwam kod żeby przez dopalanie katalog nie dostał bana i wszystkie wpisy były stracone:) za kilka dni znow dodam kod a dodane wpisy proszę dopalić(podkategorie wpisu)
wojtecki1
Coś się pokrzaczyło. Dodałem trzy strony i jak wszedłem w swoje wpisy to okazało się że są trzy takie same. Proszę usunąć dwa powtarzające się smile.gif Dziękuję.
NetBusters Group
Usuniete:) Zachecam do dopalenia wpisu do indeksacji:)
Kewałs
OK, tyle, ze nie ma mozliwosci dopalania samych wpisow, tylko calych podkategorii?
NetBusters Group
No niema;) ale dopalanie kategorii dopala bezpośrednio twój wpis bo twój link z odpowiednim anchorem tam się znajduje:) A ze na dopalanej podstronie znajdują się jeszcze jakieś wpisy to tylko +smile.gif(szczerze dla mnie)
Kewałs
He he tym samym dopalam wpisy konkurencji wink.gif
karolekpl
dodane Pozdrawiam xD
NetBusters Group
Zdrowa rywalizacja:) Pokażesz ze grasz fer i ze jesteś lepszy od nich:)
pawel00000
dzieki smile.gif zaraz dodam wpisy, ale powiem jedno, strasznie bije ta czerwień po oczach:P
ap_seo
tylko 2 strony/strone wynikow wyszukiwania?
NetBusters Group
Nie rozumiem pytania.
holee
Podziękował wink.gif

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.