http://rapidshare.com/files/361108445/MksLagataNeonSeoki.zipWiem, że tych list seoków powstaje ostatnio sporo. Mi dziś była potrzebna lista katalogów moich, neona i lucasa gotowa do wrzucenia w program Seobohater. A skoro się z nią pałowałem pół dnia to może i Wam się przyda. Nie patrzcie na PR bo mnie to nie interesuje, więc nie sprawdzałem. Dla mnie ważne, że to pewne katalogi:)
endżoj:)
Podziękował
a nie dałoby rady zapisać na serwerze i dać linka? bo na RS to nie idzie nic pobrać od jakiegoś czasu ;/
Na rapidzie specjalnie umieszczone bo wiem ile pobrań. A byłem ciekawy. Wrzucone na konto premium. Z tym też jest problem?
Podpisuje się pod prośbą ja również nie dam rady ściągać z rapida.
U mnie poszło bez problemu, ale może to nie ten plik, bo tylko 80 katalogów.
http://hotfile.com/Polecam. Też jest licznik pobrań, panel usera, program partnerski.
CYTAT(M_K_S @ 9.03.10 - 19:13)

Wrzucone na konto premium. Z tym też jest problem?
Żeby nie byłoby problemów, to każda z osób musiałaby posiadać tam konto premium... A tak pozostają limity i czekanie do rana, aż będzie mniej ludzi.
Oczywiście podziękował za listę z góry
CYTAT(Yeden @ 9.03.10 - 20:32)

bo tylko 80 katalogów.

hehe tylko...

tutaj link na HF:
http://hotfile.com/dl/32004293/3e225db/Mks...nSeoki.zip.htmlmoże będzie lepiej
http://rapidshare.com/files/361108445/MksLagataNeonSeoki.zip | 0 KB
i nie mozna sciagnac
zobaczymy pozostale serwy
poszlo, dzieki
Żyjmy w cywilizowanym kraju:
http://www.kataloggd.pl/pliki/MksLagataNeonSeoki.zipps. dlaczego ograniczacie się do tych, co mają najwięcej katalogów? Ilość != jakość.
CYTAT
ps. dlaczego ograniczacie się do tych, co mają najwięcej katalogów? Ilość != jakość.
bo nie kazdy sobie zyczy by jego katy szly do takich list.
Dziekuje za zamieszczona liste katalogow z wersji neona, lukasa i mksa.

Edycja: niedlugo tez postawie swoje katalogi stron. Chcialabym, aby tez byly popularne.
@Kukis - pisałem w pierwszym poście, że taka lista była mi na dziś potrzebna i dlatego tylko te wpisy są wrzucone. Nikt nie twierdzi, że ilość = jakość. Jednak po kilku testach mogę stwierdzić bez PRu i innych bzdur, że tą listą i 100k gotlinka można sporo fajnych fraz zrobić. Przykłady (choć pewnie i tak nikt nie uwierzy) wkrótce.
Dzięki wielkie, przyda mi się bardzo ta baza.
Przydałaby się kategoria "Motoryzacja" w większości katalogach bo tylko w niektórych zauważyłem tą kategorie
W moich z tego co widzę są. Czemu chłopaki ją pominęli - nie mam pojęcia;)
Własnie sprawdziłem skrzynkę pocztową i jedną stronę praktycznie wszędzie (poza kilkoma sztukami) odrzucono mimo wartości merytorycznej itp itd etc. W wielu przypadkach w linku (gdzie wiadomość była pozytywna - stronę zaakceptowano) jest wpis do innej strony a mojej nie ma w katalogu. Dziwne rzeczy.
Na prawdę jakieś cuda niewidy:) hehe..
Co do akceptacji to jak znam naszym moderatorów to musiałeś coś na prawdę podpaść, że Ci stronę pousuwali:) Albo za dużo linków albo caps lock. U mnie za to strony lecą ostatnio najczęściej.
Zero linków w treściach, bez caps'a (nie używam nigdy). Może to przez jakość opisów? Ale to jest rzecz gustu no i raz akceptowane a raz nie.
Te katalogi należą do trzech różnych osób. W dodatku z tego co wiem to Neon dodatkowo zatrudnia dwóch moderatorów, więc nie dziwne, że raz akceptowane raz nie. Ja dobrze pamiętam jakość tych opisów (wyjaśniane przez PW) i były one na prawdę straszne. Nie jestem czepliwym moderatorem i zapewne większość z userów to potwierdzi ale są pewne granice. Do słów kluczowych jest stworzone inne pole, nie opis.
[EDYCJA]
ooo... właśnie znalazłem Twoje wpisy w kolejnym moim katalogu. Wiem jaki jest podstawowy błąd. Co dwa, trzy wyrazy masz wrzucony enter. To wina kodowania. Pewnie opisy trzymasz w wordzie lub innym edytorze i nie poświęcasz nawet chwili, żeby zobaczyć czy to co dodajesz ma ręce i nogi. General zrobił podgląd tego co się dodaje, więc już prościej się nie da.
Te entery to częsty problem lub "n" zamiast nich. Sprawdzajcie swoje wpisy przed wciśnięciem "Wyślij" bo na prawdę szkoda czasu Waszego, naszego i tak jak w tym przypadku pieniędzy, których nie zarobiłeś. Oczywiście możesz zarzucać focha i pisać, że będziesz omijał te katalogi szerokim łukiem, tylko nie o to w tym wszystkim chyba chodzi. Najpierw zacznij od siebie, bo nikt tu się na Twoje strony nie zawziął

Kurde ja po północy powinienem mieć zakaz dotykania laptopa:) Bo dziwne słowotoki mnie napadają.
Pozdrawiam, pokój wszystkim i dobrej nocy.
CYTAT(M_K_S @ 15.03.10 - 00:46)

ooo... właśnie znalazłem Twoje wpisy w kolejnym moim katalogu. Wiem jaki jest podstawowy błąd. Co dwa, trzy wyrazy masz wrzucony enter. To wina kodowania. Pewnie opisy trzymasz w wordzie lub innym edytorze i nie poświęcasz nawet chwili, żeby zobaczyć czy to co dodajesz ma ręce i nogi. General zrobił podgląd tego co się dodaje, więc już prościej się nie da.
Te entery to częsty problem lub "n" zamiast nich.
I myślę, że to jest podstawowy błąd i jak widzę z mojej strony.
Ps. Nie zarzucam fochów

Nie piszę tego z sarkazmem
CYTAT(M_K_S @ 9.03.10 - 20:31)

Nikt nie twierdzi, że ilość = jakość. Jednak po kilku testach mogę stwierdzić bez PRu i innych bzdur, że tą listą i 100k gotlinka można sporo fajnych fraz zrobić. Przykłady (choć pewnie i tak nikt nie uwierzy) wkrótce.
zgadzam sie

co prawda liste powiekszylem o jakies 25 swoich katow

ale mozna na prawde sporo zrobic
Też się z tym zgadzam. Do SEOkatalogów chętnie piszę unikalne opisy, zdarzyło mi się dodawać teksty powyżej 1000znaków jak do precli - ale uważam ,że warto.
No i niech mi ktoś powie ,że SEOkatalogi idą w strony qlwebów...
sixurano
15.03.10 - 15:12
plik sciagniety z RP bez problemow - no coz szczescie poczatkujacego
nie ukrywam jestem nowy wiec pewnie zadam glupie pytanie... ale mozna dodawac linki do tych katalogow?
Możesz zgłosić do nich swoje strony
Lukas_79
15.03.10 - 21:56
ciekawe na ile starczy ci sil by to aktualizowac
@Oden - widzę, że dalej dodajesz swoje strony z błędami:/ błagam! Szanuj swój i mój czas.
Z tego co rozmawiałem z Generalem to wina tych enterów co dwa wyrazy jest ich kopiowanie bezpośrednio z maila, który wymusza entery. Wystarczy skopiować to do notatnika i dopiero potem wrzucać na seoki. Albo przynajmniej przy dodawaniu zerknąć na podgląd:/
Gdy wchodzę na szeki.pl mój antywir dostaje zawału, nie wiem, czy tylko ja tak mam?
We wszystkich, które teraz przejrzałem katalogach znajdują się wpisy bukmacherskie, większość ma specjalny dział. Zauważam jednak, że z niektórych wpisy są wyrzucane, tylko nie mogę dociec, które czyje są, zaoszczędziłbym wszystkim czasu - mi na pisane, moderatorowi na moderowanie.
Lukas_79
17.03.10 - 13:14
stare zostaly nowe nie sa przyjmowane
juz zerkam na szeki co sie tam dzieje
-----------
dolepilo sie jakies paskudztwo - juz usuniete
Właśnie TC usunąłem. Nie ma co...
bojanvuk
20.03.10 - 02:31
Chłopaki! I Dziewczyny!
OSTRZEGAM!!!!!!
W którymś z katalogów z listy siedzi paskudny trojan udający antywira. Zastrzelił mi dziś (19.03 g.23:00) Vistę w trakcie katalogowania seobohaterem.
Malwarebytes Anti-Malware najnowszy go usunął (zajęło mi wygrzebanie się z dołka prawie 4 godziny.
OSTRZEGAM!!!!!!
Martiana
20.03.10 - 03:09
a dziewczyn to już nie ostrzegasz?
Było o tym w innym wątku mówione od rana. Śmieć podpinał się pod WPressy i seoKi. Administratorzy byli informowani na bieżąco, ale widocznie coś umknęło uwagi.
Skutecznie wycina go w przedbiegach Norton - doradzam zainwestować parę złotych. Nie pierwszy raz uratował mi tyłek
bojanvuk
20.03.10 - 12:54
CYTAT(Styx @ 20.03.10 - 04:10)

Było o tym w innym wątku mówione od rana. Śmieć podpinał się pod WPressy i seoKi. Administratorzy byli informowani na bieżąco, ale widocznie coś umknęło uwagi.
Skutecznie wycina go w przedbiegach Norton - doradzam zainwestować parę złotych. Nie pierwszy raz uratował mi tyłek

Ja w 99% siedzę na linuxie i śmieje się z takich wirusów. Ten 1% to seobohater

.
Pozdrawiam,
BV
Jasne. Tylko nie każdy user potrafi, chce i może przeskoczyć na linuksa.
Na ile wyceniasz swoją roboczogodzinę? 20, 30, 50 zł? W najtańszym przypadku masz 80 zł w plecy + gratisowy stres.
Za ~ 70 zł dostajesz zarąbisty żołtawy kartonik, błyszczącą płytkę i w miarę spokojny sen na rok

Jak wygląda rachunek?
Pozdrawiam
CYTAT(Styx @ 20.03.10 - 06:10)

widocznie coś umknęło uwagi.
Nie tyle umknęło co byli zajęci kuflem na SEOparty? A może to teoria spiskowa:) Ktoś wykorzystał to, że w Garage'u byliśmy:P
Już chyba wszystkie katalogi naprawione także można bezpiecznie dodawać. Hasła też pozmieniane. Norton zainstalowany. TC wyrzucony.
bojanvuk taki jesteś mega super gość na linuxie a ne wiesz ze ten "wirus" nic nie robi?
M_K_S norton to kicha
ale najnowszy ma podobno szyfrowane dane do ftp
Właśnie o te szyfrowanie chodzi. Zobaczymy
ja tam jadę na Kasperskim i uwazam, że nic lepszego nie ma, ale wiadomo, każdy chwali swoje. Kiedyś słyszałem, że Linux jest równie dziurawy jak Windowsy, ale że stanowi zdecydowaną mniejszość, to wszyscy piszą pod M$ wirki.
A wracając do tematu, katalogi polecam, moderacja szybka, kontakt bardzo dobry - czasami można się skontaktować i wyjaśnić jakieś zaistniałe stytuacje, dodaje się do wszystkich po kolei.
SilverT - skąd takie stanowisko, że Norton to kicha? Być może nie jest pierwszą gwiazdą, ale mimo wszystko to czołówka - a z czołówki każdy wybiera co mu bardziej pasuje. Nie wiem czy testowałeś najnowszą wersję, ale imho w porównaniu z wcześniejszymi ta po przebudowie wymiata pod względem prędkości, małego obciążenia systemu i paru innych.
M_K_S - potestuj zamiast TC - freeCommandera. Mniej użyteczny ze względu na brak pluginów, ale darmowy i do tradycyjnych zadań całkiem całkiem. Chyba najlepszy, który testowałem z gratisowych. No i made in Poland
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.