Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poczta Interia-problem.
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Forum Ogólne > Pogaduszki
vader1706
Witam Was.
Mam dwa konta pocztowe na Interii i od piątku mam poważny problem, mianowicie po zalogowaniu wyświetla się komunikat,że trwa aktualizacja serwisu i proszą, aby spróbować ponownie, przez co od piątku nie mam dostępu do poczty.

Czy ktoś z Was, kto posiada konto na Interii ma takie same problemy?

Pozdrawiam,
Vader
Kukis
Ściągnij sobie jakiś program do poczty (np. Poczta usługi Windows Live), dodaj konto e-mail i pobierz pocztę. wink.gif
vader1706
CYTAT(Kukis @ 8.03.10 - 21:21) *
Ściągnij sobie jakiś program do poczty (np. Poczta usługi Windows Live), dodaj konto e-mail i pobierz pocztę. wink.gif

a może być jakiś program z mozilli? np firebird czy coś takiego tam jest? tongue.gif
Kukis
Wszystko może być co połączy się z serwerem pocztowym na protokole POP3/IMAP, nie wiem co tam Interia ma. wink.gif
NetBusters Group
CYTAT(vader1706 @ 8.03.10 - 21:26) *
a może być jakiś program z mozilli? np firebird czy coś takiego tam jest? tongue.gif

Thurderbird i ten program tez polecam ja go używam i jest świetny:)
vader1706
CYTAT(NetBusters Group @ 8.03.10 - 21:40) *
CYTAT(vader1706 @ 8.03.10 - 21:26) *

Thurderbird i ten program tez polecam ja go używam i jest świetny:)

właśnie go zainstalowałem i pobiera mi wszystkie wiadomości, a jest ich sporo i trochę to trwa i mam pytanie czy to tak będzie po każdym uruchomieniu programu?
Kukis
W przypadku IMAP tak, w przypadku POP3 tylko nowe.
NetBusters Group
CYTAT(vader1706 @ 8.03.10 - 22:06) *
właśnie go zainstalowałem i pobiera mi wszystkie wiadomości, a jest ich sporo i trochę to trwa i mam pytanie czy to tak będzie po każdym uruchomieniu programu?

Nie wszystkie wiadomości pobiera raz później tylko nowe, możesz ustawić żeby pobierało tylko po naciśnięciu "Pobierz" co 1,2,3 i tak dalej minut automatycznie. I wszystko zapisuje na dysku możesz posegregować usuwać z serwera ale nie stracisz wiadomości.
vader1706
Oki, dziękuję Wam smile.gif

jeszcze jedno, czy da się importować wszystkie kontakty, które miałem zapisane?
bo szukam po tym menu i jakoś nie mogę znaleźć nic, co by się przydało...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.