Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kolejne problemy z szablonem do SEOKatalog
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Pozycjonowanie i Optymalizacja > Katalogi i Preselle
qpek
Witam wszystkich użytkowników tego forum.

Otóż mam kilka niesfornych problemów jeśli chodzi o modyfikację szablonu w SEOKatalog.

Po pierwsze: jak "pociągnąć" dalej stronę w dół? Dziwne, ale nie mogę tego zrobić i moje prace nad szablonem musiały się zatrzymać :/
Po drugie: jak zrobić aby po kliknięciu w sekcji "tagi" na daną literę alfabetu pozycje tagów wyświetlane były tam gdzie wyświetlane są losowe tagi i żeby po kliknięciu nie znikał cały alfabet, bo tak się u mnie dzieje...
Po trzecie: Co zrobić aby odnośniki w kolumnach "Top 10 kategorie" oraz "Linki" wyświetlane były pod sobą, a nie tak jak jest teraz obok siebie?
I w końcu po czwarte: W jaki sposób nadać różne kolory odnośnikom kategorii, tak aby nazwa głównej kategorii miała kolor np. czerwony, podkategorii inny i odnośnik "zobacz inne podkategorie" tez inny, bo póki co wszystko odnosi się do jednego atrybutu .a w css i wszytko ma jednolity kolor (wiem, pytanie troche śmieszne, nie wiem czy mnie tutaj zrozumiecie, ale napisało mi się jak napisało biggrin.gif).

Czekam niecierpliwie na pomoc.

Tutaj zamieszczam link do strony: http://www.unia.biz
General_Depet
CYTAT(qpek @ 8.03.10 - 00:35) *
Po drugie: jak zrobić aby po kliknięciu w sekcji "tagi" na daną literę alfabetu pozycje tagów wyświetlane były tam gdzie wyświetlane są losowe tagi i żeby po kliknięciu nie znikał cały alfabet, bo tak się u mnie dzieje...

Pewnie brakuje jakiejś klasy lub obiektu w tags--ajax.php

CYTAT(qpek @ 8.03.10 - 00:35) *
I w końcu po czwarte: W jaki sposób nadać różne kolory odnośnikom kategorii, tak aby nazwa głównej kategorii miała kolor np. czerwony, podkategorii inny i odnośnik "zobacz inne podkategorie" tez inny, bo póki co wszystko odnosi się do jednego atrybutu .a w css i wszytko ma jednolity kolor (wiem, pytanie troche śmieszne, nie wiem czy mnie tutaj zrozumiecie, ale napisało mi się jak napisało biggrin.gif).

kategorie - szukaj czegoś podobnego do #content table tr td h2 a
podkategorie - stwórz #content table tr td a.sub
small (zobacz inne podkategorie) - #content table tr td small a
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.