Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pyramid - katalog turystyczny
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Pozycjonowanie i Optymalizacja > Katalogi i Preselle
M_K_S
Tak jak wcześniej obiecałem dziś prawdziwy cukierek wśród seoków (przynajmniej moich). Niestety nie dla wszystkich.

Mi się podoba i mam nadzieję, że i Wam do gustu przypadnie. Wkrótce będzie mocno podlinkowany już wyświetla się w adwordsach. Na razie trzeba jednak trochę go uzupełnić.
Jeżeli posiadasz stronę o tematyce turystycznej to zgłoś ją tutaj:

Katalog turystyczny Pyramid

Żeby ładnie okienka na głównej się rotowały to 10 kodów premium dla Was:

CYTAT
pio001
pio002
pio003
pio004
pio005
pio006
pio007
pio008
pio009
pio010

Ładny katalog przyjmuje jednak wyłącznie ładne strony z ładnymi opisami. Nie dziwcie się jak zapleczówki będą leciały. W Pandę bawić się nie będę ale jak w moich pozostałych 20 katalogach zobaczę ten sam opis to też wpis poleci.

PS.:
Nie zwracajcie uwagi na wcześniej dodane wpisy. Niedługo zostaną poprawione.

PS2:
Podziękowanie dla Rak115 (seothemes.pl) za zaangażowanie w projekt i tak liczne modyfikacje php.
SilverT
ładny katalog smile.gif fajne efekty flash, gratulacje wink.gif
tylko szkoda, że tak ograniczona tematyka sad.gif
M_K_S
W przygotowaniu są jeszcze 3 projekty. W tym dwa ogólnotematyczne, więc jeszcze Rak pokaże na co go stać i wszyscy będą mogli się nimi cieszyć.
SilverT
pio007 - podziękował smile.gif

ps. tam gdzie ulica dodaj w nawiasie, że jeśli brak to należy wpisać - wink.gif
Rak115
CYTAT(SilverT @ 1.03.10 - 19:45) *
pio007 - podziękował smile.gif

ps. tam gdzie ulica dodaj w nawiasie, że jeśli brak to należy wpisać - wink.gif

No to mamy pierwszą rzecz do poprawki, mapka nie działa przy wpisach typu "Miasto Numer posesji"
Kukis
Do usunięcia. :>
zgred
juz wiem jak wyglądasz ;-)
M_K_S

jak się uda to w sobotę zweryfikujesz swoją wiedzę.
Swoją drogą koleś fajnie bansuje;)
Rak115
@MKS - mogliśmy dać jakąś techno muzykę w tło, pasowałoby do topa biggrin.gif
M_K_S
Jakieś crunki chyba:)
Flanker
Fajny koncept, widzę że chowane kategorie się spodobały smile.gif

Jedna tylko uwaga - wchodzę na szczegóły wpisu i za nic nie mogę odnaleźć linka do strony. Chyba jestem przemęczony, nie znalazłem.
M_K_S
Tak, patent bardzo ciekawy. Tutaj wręcz wymuszony bo strona była by dużo za długa. A link do strony za chwilę się pojawi. To nasze przeoczenie a nie Twoje zmęczenie;)
Flanker
Ufff czyli nie jest ze mną jeszcze tak źle wink.gif

Pozdrawiam
Rak115
CYTAT(Flanker @ 1.03.10 - 20:53) *
Fajny koncept, widzę że chowane kategorie się spodobały smile.gif

Jedna tylko uwaga - wchodzę na szczegóły wpisu i za nic nie mogę odnaleźć linka do strony. Chyba jestem przemęczony, nie znalazłem.

Dobre pomysły trzeba powielać hehe.

Dzięki za uwagę, faktycznie podczas przeróbek 'wyleciał'. Obecnie jest nazwa i obrazek (nofollow).
M_K_S
@Flanker - no widać nie:) to my mieliśmy trudniejszy w przeprawie weekend:) Dzięki za info, bo pewnie byśmy nie zauważyli.

@Rak - to się nazywa support grafiko-kodera;) Nawet nie zdążyłem Ci napisać. Widzę, że przykład z Generala bierzesz. To się chwali.
M_K_S
IPS Driver Error
M_K_S
IPS Driver Error
Cestro
Kategorie wydają mi się "nudne" ale ogólnie rzecz biorąc to jest alles klar.
M_K_S
CYTAT(Oden @ 2.03.10 - 00:22) *
Kategorie wydają mi się "nudne"

Będę bardzo wdzięczny za rozwinięcie. Nie ma nic lepszego niż konstruktywna krytyka

EDYT:

Uwaga do dodających wpis!!
Czytajcie regulamin. Adres jest obowiązkowy. W przypadku portalu/serwisu itp podajemy adres firmy, która jest jego właścicielem.
Cestro
CYTAT(M_K_S @ 1.03.10 - 22:55) *
CYTAT(Oden @ 2.03.10 - 00:22) *
Kategorie wydają mi się "nudne"

Będę bardzo wdzięczny za rozwinięcie. Nie ma nic lepszego niż konstruktywna krytyka

Wysłałem na PW swoją propozycję.
M_K_S
Wielkie dzięki za uwagę i trud włożony w jej zobrazowanie. Myślałem, że zupełnie o coś innego Ci chodzi. Zobaczymy co na to Rak;)
Marmar
Widzę, że od czasu, jak odpaliłem travelskaner.pl powstaje coraz więcej bardzo fajnych tematycznych katalogów turystycznych biggrin.gif - najpierw katalog Zgreda, teraz MKS-a. Bardzo fajnie - nic tak nie podnosi jakości, jak zdrowa konkurencja smile.gif

A tak na marginesie - może by się chciało komuś zrobić spis tematycznych, mocnych (a'la VIP w spisie MAR-a) katalogów z podziałem na najbardziej popularne branże (turystyka, motoryzacja, budownictwo, finanse itd...). Fajnie by było, jakby w takim spisie znalazły się katalogi nie wybrane przez moderatora "uznaniowo", tylko spełniające ściśle kreślone warunki (np. min. PR2, 1000 YBL itp - te akurat wartości podaję oczywiście dla przykładu - chodzi o ideę)... Myślę, że taka stronka by miała spory ruch - chociażby z tego forum...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.